• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gümüş üzerine altın kaplama trabzon hasır set

Hayır canım sizin bir tek çeyreğiniz bile olmayabilir ama yine de fikir beyan edersiniz ne çirkin bir söz.
Ben seviyesizmişim de son mesajında seviyesi ortada... Altın sayısıyla insan ezmeye çalışmak ne demek. Görgüsüzlüğe vurmayayım diyorum da karşısındakinin maddi durumunu bilmeden böyle bir söz etmek ne kadar ayıp. Velev ki gerçekten bir çeyreğim bile yok. Ne kırıcı olurdu bu laf.

Ben seviyesizmişim de son mesajında seviyesi ortada... Altın sayısıyla insan ezmeye çalışmak ne demek. Görgüsüzlüğe vurmayayım diyorum da karşısındakinin maddi durumunu bilmeden böyle bir söz etmek ne kadar ayıp. Velev ki gerçekten bir çeyreğim bile yok. Ne kırıcı olurdu bu laf.
yazık burmaların doluydu ya allahım neyse hadı kendı işine bak . bye

Ya Trabzon'a hakaret etmişim gibi davranıp öyle çıkarıyor hırsınııı :)

Trb la ne alakası var yahu.. kırk yıllık trb lu olarak konu açıldığında baktım neymiş trb hasırı diye.. bir şeyede benzemiyor ama tabi zevk meselesi..
Üstüne para verseler sokakta onunla gezmeye utanırım ben..

Trb la ne alakası var yahu.. kırk yıllık trb lu olarak konu açıldığında baktım neymiş trb hasırı diye.. bir şeyede benzemiyor ama tabi zevk meselesi..
Üstüne para verseler sokakta onunla gezmeye utanırım ben..
Dediğiniz gibi seven takar sevmeyen takmaz, ben modern tasarım altın bile takamıyorum.

Amaaaan o paraya bı blezık al bacım sangır sungur tak işte benım fıkrım bu brde mantıken kararır yanı butun gumusler sen bılırsın bın lıra azpara degıl snucta

Back