Evet düzenler valla.:dance:Bak ben kıskandım sen de kıskanabilirsin.Kıskanmak serbest.:teytey:Aaaa fotosuz olmaz ama.:icecream:artık suprensesi ordada bi buluşma düzenler. sakın foto çekilip koymayın buralara kıskanırımm:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet düzenler valla.:dance:Bak ben kıskandım sen de kıskanabilirsin.Kıskanmak serbest.:teytey:Aaaa fotosuz olmaz ama.:icecream:artık suprensesi ordada bi buluşma düzenler. sakın foto çekilip koymayın buralara kıskanırımm:dilcikar:
artık suprensesi ordada bi buluşma düzenler. sakın foto çekilip koymayın buralara kıskanırımm:dilcikar:
hepiniz birbirinden güzel ve sıcak insanlarsınız
resimlerinizde bunu gördüm ben
rabbim dostluğunuzu daim etsin inş. sevgiler
sizde ben yokken buluşmayın sakın aama ball benim arkadaşım dostum ama tmmy biz her an buluşma yapıyoruz he bu arada tşk ederim balll,dedem beni kapalı biliyor vallahi kan çıkar kaydirigubbakcemile3burda böyledelikafadulden
çok güzel ya eglenmişsiniz..kaydirigubbakcemile3
hepiniz birbirinden güzel ve sıcak insanlarsınız
resimlerinizde bunu gördüm ben
rabbim dostluğunuzu daim etsin inş. sevgiler
Suprensesi deden yine öyle bilsin canım.delikafaduldenAma çok aksiyonlu bir durum.:1ninca:
yalnız biz daha çok resim çekinmiştik benmi öyle hatırlıyorum
Evet düzenler valla.:dance:Bak ben kıskandım sen de kıskanabilirsin.Kıskanmak serbest.:teytey:Aaaa fotosuz olmaz ama.:icecream:
canım ben gelince önce havuza gidelim de az ben kendime geleyim normal halime delikafadulden
herşey gönlünüzce olsun
manzaralarda gözden kaçmıyor harika yawww
karadeniz manzarası güzeldir cnm gerçi yurdumun heryeri güzel kurban olduğum.
[ı]hepınız harıkasınız kızlar ..[/ı]