Trabzon///61

habu nedir ozaman
trabzona taşınıyoz yazmışınyaCADIARZU

yok canım yazdım taşınacazda ama şuan terazi ay ne bileyim senmi yanlış anladın benmi anlamadımda özetle biz taşınacaz ev bakıyoz hata muhtemelen tokiden alabilriz söğütlü istiyoz bakalım ne olacak bu ay taşınacaz babamda emekli olacak ,organik tarımda yapacak ilk müşterisi sabuncuk kaydirigubbakcemile3ha bu arada sen kocayamı kaçtın

ek741.jpg

dün akşam kardeşimde trabzona geldi arkadaşlar.sanırım 1 yıl daha kalacak.taşkıranda öğretmenlik yapıyor

yok canım yazdım taşınacazda ama şuan terazi ay ne bileyim senmi yanlış anladın benmi anlamadımda özetle biz taşınacaz ev bakıyoz hata muhtemelen tokiden alabilriz söğütlü istiyoz bakalım ne olacak bu ay taşınacaz babamda emekli olacak ,organik tarımda yapacak ilk müşterisi sabuncuk kaydirigubbakcemile3ha bu arada sen kocayamı kaçtın

prensessss bi karar ver bacım oruç mu furdu başa ne oldu . . .

timimde nişanını yaptı düğünü seneye inşAllah . . .
sende gelirsen beraber gideriz . . . gelirsen tabe :1ninca:

Herkes burdamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı aloooo

Hanı baŞka yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesınız kıslarrr nerdesınız trabzonnnnnnnnnnn

anladın sen onuu şekerimmmmmmmmmmmm özledim siziii yaaa güllü nezaman açılcak topik aca mail atsak kuzuya

kıslar okadar küçülttümki resme ama hala büyük çıktıı çekilen foto mak kaynaklanıyo inanılmaz güsel bi makine

beni bulun bakam orda:KK70:

nilü seni görmeme imkanımız varmı
parlıyon aradan :roflol:

ne zmm açılcak ne oclak bilmiyorum ama ..

duyarsızlığa sinir oldum başkada bişiy demiyorum kimseyede msj atmıcam nezmm keyifleri yerine gelirse

o zmm açarlar ,anladın sen oni nilü

X