Toz, Toprak ve Pislik Sorunu..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kizlar..

Allah izin verirs bizde yeni bir ev almayi düsünüyoruz insallah..

Suan cadde üzerinde oturuyorum ve Evim toz toprak izinde kalıyor..

caddenin tüm pisligi bize geliyor..

Bnm sorunum temizlikten kacmak degil yeni bebegm oldu onunla ilgilenmek istyorum sürekli ve 2. bebegmde olursa evi toz ve toprak götürsün istemiyorum..

zamani bebegme harcamak istiyorum ve onun sagligi icin bu kadar toz ve toprak olmasin istiyorum..

1 ay cam silmezsem toprak kaplıyor, 1 gün toz almayınca ertesi gün gene toz hemde mobilyam beyaz..

Bnm sorum su olucak..

Site icindeki evler yada caddede olmayan evler daha rahatmi? yolun pisliginden uzakmi? nasil ev uygun olur sizce kızlar ?

Eviniz hayırlı olur umarım..Ama toz her yerde var cadde kadar olmasa da ama prim yapması açısından caddeler hem pahalı hemde çabuk elden çıkarılır gelecek için yatırım yapıcaksanız cadde üzeri alın derim..Toz için çözüm yok camı açmadan da olmaz yada 1 alt caddeden ev bakıcaksınız..

bebeğimle selam,

ana cadde ne yazık ki hem toz, hem de gürültü açısından pek içiaçıcı olmuyor..
ben bir alt caddede oturuyorum, ana caddeyi balkondan çok rahat görmeme rağmen, caddedeki kadar gürültü yok..üstelik bahsettiğin kadar bir tozlanma da olmuyor..benim de 2,5 yaşında bir bebeğim var, onun açısından da böyle bir yerde oturmak daha çok işime geliyor..önümde de yeşil park var..çok keyifli ve rahat..
şimdiden hayırlı olsun, dilerim gönlünüzce olur

tozdan kaçmanız çok zor.
evde toz istemiyorsanız yazın kapı pencere açmayacaksınız klima takıp oturacaksınız.
eskiden 1. kattaydım toz dolardı hep eve
şimdi 4. kattayım ama gene de eskiye göre daha az olsada epey tozlanıyor yazın.
malesef yapacak birşey yok

sagolun kızlar bnm kapalıyken camlar bile cok tozlanıyor.. acaba siteli evlerde nasil :)

sagolun kızlar bnm kapalıyken camlar bile cok tozlanıyor.. acaba siteli evlerde nasil :)

camları açtığın müddetçe site ya da sokak farketmiyor..Antalya'da çok fazla site var, oradan biliyorum ben de..
yukarıda arkadaşın dediği gibi hiç cam açmaman lazım..eh o da mümkün değil :)

camları açtığın müddetçe site ya da sokak farketmiyor..Antalya'da çok fazla site var, oradan biliyorum ben de..
yukarıda arkadaşın dediği gibi hiç cam açmaman lazım..eh o da mümkün değil :)

ben almanyada dogdum büyüdüm o yüzden türkiyedeki tozu topragi bilmiyorum ama almanyada bukadar olmuyodu hemen hemen hic toz olmazdi onuda haftada bir silsen yeterdi

Evi temizlerdik annemle ev cicek gibi kalirdi yigenlerime hep zamanim olurdu onlarlada ilgilenrdm hep.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…