Maske Tarifleri toz şeker ile peeling :))

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

usagi__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
19
0
merhaba arkadaşlar;kendimin de uyguladığı bi ppeling bu ve çok güzel oluyor...

haftada 2 kez banyodan sora yumuşamış cildinize toz şeker ile biraz bastırarak uygularsanız,uyguladığınız bölgenin çok güzel olduğunu görüceksiniz...

ben siyah noktalar için yapıyorum pütürlü yapısıyla şeker siyah noktaları ve kötü kısımları alıp götürüyo ama biraz bastırmak gerekiyoo..
2 tatlı kaşığı kadar şeker yeterli oluyo;cilt yumuşamışsa çok daha iyi sonuç veriyo tabi..sırnaşık şey

ama biraz bastırmak gerekiyo...

ben irmik ve bal karışımını denemiştim. toz şekerde iyi fikir :) teşekkürler..

biraz daha detaylşı anlatırsan ıyı olucak canısııı..toz şekeri hiçbir karısım yapmadan yuzumuzemı bastırcaz

ben toz şekeri denemiştim...bi faydasını görememiştim...tabi ciltden cilde fark var..

Ben toz şeker ve zeytinyağı ile yapıyorum süper oluyor. hatta bir defasında yapıp dışarı çıkmıştım, güzellik salonuna gitmiştim doktor cildimi çok beğenmişti. tavsiye ederim.
fazla bastırmadan yaparsanız yüzünüzü incitmezsiniz . 1 kaşık zeytin yağı ve 1 kaşık toz şeker ile yüzümü nazikçe hafiften ovup yıkıyorum fazla beklemiyorum , özellikle karma ciltlilere tavsiye ederim opuyorumnanaktan

canım ben ellerime uygulamıştım..ama bastırdım..tahriş etti..öğrenmiş oldum..bastırmadan yapcaz değil mi

evet bende önce elime uygulamıştım ondan sonra yüzümde denemiştim boshayallersmile. ben daha çok burnumdaki siyah noktalar üzerine yapıyorum. diğer taraflara şekerle fazla bastırmıyorum, sonra hemen kızarıyor yüzüm. yüzünün ufak bi alanında dene ona göre ayarla kendini :1rolleyes:

bende 1 tatlı kaşığı şekerle elma sirkesini karıştırıp yapıyorum böyle koyu bi kıvama gelicek şekilde ama ilk önce yüzüme buhar bamyosu yapıyorum sonra bu karışımla iyice ovuyorum 5 dk kadar bekletip ılık suyla duruluyorum başlıyorum çıkmaya hazır siyah noktaları hafif hafif bastırarak çıkarmaya son olarak soğuk suyla yıkıyorum siyah noktaları yok ediyo ayrıca yumuşacık oluyo böyle kendimi öpesim geliyo benim kaydirigubbakcemile3

kizlar burun üstündeki siyah noktalar icin kahve telvesi yogurtla karistirin sürün,yoksa kahve telveniz irmikle yogurtu karistirip sürün ve hafifce ovalayin siyah noktalarin üstünü ayrica bir tencerenin icine su koyup kaynatin icine poset papatya cayi atin 3 tane bu suyun buharinda yüzünüzü tutun peling yapimini yüzünüze buhar banyosundan sonra yaparsaniz etkisi daha güzel olur saygilarimlazemuszemus

Ben de bal ile denemiştim. Çok değerli bir arkadaşım esmer şeker kullanmamı söylemişti ben esmer şeker ile yapıyorum. olumunekankayizsmile

ah ah ne günlerdimafoldumben güya tez yazıyoduk beraber bi gün peeling, bi gün maske, bi gün saç bakımı.. bayanssulusmile gözaltı maskelerimiz en bombasıydı ama

ah ah ne günlerdimafoldumben güya tez yazıyoduk beraber bi gün peeling, bi gün maske, bi gün saç bakımı.. bayanssulusmile gözaltı maskelerimiz en bombasıydı ama

Evet ya yıllar ne kadar çabuk geçmiş değil mi canım mafoldumben Merak etme en kısa zamanda tekrarlarız maskeleri ama tezi değil tabikiii :içelim:

ben bunu biraz farklı şekilde yapıyorum.elime sabun alıp köpürtüyorum,ardından bi tatlı kaşığı toz şeker alıyorum köpüklü elime bunu yüzüme sürüyorum sabunlar gibi.bikaç defa denedim sanki daha parlak durdu cildim.her gün yapsam belki kalıcı bi etkisi olabilir ama devamlılık sağlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…