- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
Merhaba, iyi akşamlar olsun hepinize.
Hemen sorunuma geçiyorum.
Evimize komple bir tadilat yaptırdık (tesisat yenilemeleri, mutfak, banyo, laminant, kapı, boya Vs) yaklaşık 10 gün önce de ilk temizliği yapıp taşındık.
Ancak bugün tüm eşyalarımı yerleştirilebildim. Çünkü işe yerleşme diye başlayıp temizlik ile bitiriyorum.
Özellikle laminantların ve banyo fayanslarının tozunu bitiremiyorum.
Birçok defa saf su, bulaşık deterjanı, çamaşır su katkılı sprey temizleyiciler, ahşap temizleyici, camsil, sirke katkılı temizleyici ile sildim. Kuruduktan sonra elimi her sürdüğümde beyaz toz geliyor. Ağlama noktasına geldim bugün artık. Yapıyorum yapıyorum boşa gidiyor.
Ne yapabilirim bunun için?
Yöntem veya deterjan markası önerilerinin hepsine açığım.
Konum lütfen bir süre burada kalabilir mi?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hemen sorunuma geçiyorum.
Evimize komple bir tadilat yaptırdık (tesisat yenilemeleri, mutfak, banyo, laminant, kapı, boya Vs) yaklaşık 10 gün önce de ilk temizliği yapıp taşındık.
Ancak bugün tüm eşyalarımı yerleştirilebildim. Çünkü işe yerleşme diye başlayıp temizlik ile bitiriyorum.
Özellikle laminantların ve banyo fayanslarının tozunu bitiremiyorum.
Birçok defa saf su, bulaşık deterjanı, çamaşır su katkılı sprey temizleyiciler, ahşap temizleyici, camsil, sirke katkılı temizleyici ile sildim. Kuruduktan sonra elimi her sürdüğümde beyaz toz geliyor. Ağlama noktasına geldim bugün artık. Yapıyorum yapıyorum boşa gidiyor.
Ne yapabilirim bunun için?
Yöntem veya deterjan markası önerilerinin hepsine açığım.
Konum lütfen bir süre burada kalabilir mi?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.