• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toz almak neden bu kadar zor, bir yardım lütfen?

DefneDeniz

1 melek 1 bebek annesi
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
243
5
46
İstanbul
Arkadaşlar bu konuda sizden tavsiye rica ediyorum, mikrofiberli toz bezi filan oluyormuş tozu çok güzel alıyormuş tozları nerde satılır ne kadardır siz kullanıyor musunuz? benim salondaki orta sehpam, zigonlarım,aynam krem rengi hepsininde üzerinde füme ayna var çok hassaslar ama çokta tozlanıyorlar bilgi verebilir misiniz bana lütfen..? Şimdediden teşekkürler..

marketlerde bile satılıyo canım...
temizlik ürünlerinin olduğu yerlerde..
hani süngerle mutfak bezleri fln oluyoya....
heryerde var...
bende kullanıyorum..
memnunum marketten alıyorum

Mikrofiber bez her yerde satılıyor, hatta ben bimde bile görmüştüm ama nasıl alır tozu bilemem, Ben petra diye bir markadan aldım tanesi 20 25 tl gibi birşeydi, bir kaç tane aldım.. Mükemmel toz alıyor, sadece duru su ile yıkayıp kullanıyorum camlarıda heryeri onunla siliyorum, ben memnunum istersen bak internetten, sipariş verebilirsin..

5.60 tlmicrofiber bez var ,markası scotchbrite 2m evi her gün havalandırmayı unutma bizim burda güneş var denize girenlerde var

pronto tozsavar diye bir ürün var çooook güzel onu tavsiye ederim. muhteşem de kokuyo üstelik. evde temizlik yaptığınızı hissediyorsunuz. skıp temiz bezle silin o kadar :))

pronto tozsavar diye bir ürün var çooook güzel onu tavsiye ederim. muhteşem de kokuyo üstelik. evde temizlik yaptığınızı hissediyorsunuz. skıp temiz bezle silin o kadar :))

Bu pronto hakkında bişey sormaka istiyorum kullandığın için biliyorsundur diye düşünüyorum. Sanırım ilk etapta parlatıyor sonra dokunduğun yerlerde yağlı gibi iz bırakıyormuş doğrumu ?

Bu pronto hakkında bişey sormaka istiyorum kullandığın için biliyorsundur diye düşünüyorum. Sanırım ilk etapta parlatıyor sonra dokunduğun yerlerde yağlı gibi iz bırakıyormuş doğrumu ?

benim eşyalarım mat ahşap çocğu cilalı değil evet birazcık parlaklık oluşuyor aslında parlaklık denilemez sonrasında belirsiz bi kayganlık oluşturuyor. yağlı gibi bişi değil yani

Back