Tövbe haşa gebelikle kafayı bozmuş olabilir miyim? 🥲😂

mymary

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
50
-95
24
Alt komsum yeni doğum yapti bebeginin sesi geliyor ve bazen sessizce oturup onu dinliyorum 🫠hediye alip gitsem bahaneyle tanissam kendi bebegimiz olana kadar onu sevsek arada, bu istek karsi tarafi rahatsiz eder mi? Araftayim, sesi geliyor cok merak ediyorum ama cekiniyorum ne yapmaliyim?

Alt komsum yeni doğum yapti bebeginin sesi geliyor ve bazen sessizce oturup onu dinliyorum 🫠hediye alip gitsem bahaneyle tanissam kendi bebegimiz olana kadar onu sevsek arada, bu istek karsi tarafi rahatsiz eder mi? Araftayim, sesi geliyor cok merak ediyorum ama cekiniyorum ne yapmaliyim?
Sürekli gidilmez. Kapıdan hediye ya da yemek yapıp verin. İçeri girmeyin çok küçük.

Ben rahatsız olurdum :) bebeğim doğarsa bir gün ilk 3 ay eve öyle çok dışardan birini sokmayı düşünmüyorum hele sürekli damlayan bebeği sevmeye çalışan bir komşu beni çok rahatsız ederdi. yeni doğmuşsa kadın zaten lohusa sizi evde isteyeceğini hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
niyetiniz cok guzel ve eminim ki bir kotulugunuz dokunmaz ama ben yeni anne olsam kimseyi istemezdim degil komsu hic bir akrabamin gelmesini istemezdim

Ben rahatsız olurdum :) bebeğim doğarsa bir gün ilk 3 ay eve öyle çok dışardan birini sokmayı düşünmüyorum hele sürekli damlayan bebeği sevmeye çalışan bir komşu beni çok rahatsız ederdi. Hele yeni doğmuşsa kadın zaten lohusa sizi evde isteyeceğini hiç sanmıyorum
Yok hayir simdi gitmeyecegim zaten elbette rahatsiz etmek istemem. Bebegi i uc dort aylik olunca kasteddigim.

niyetiniz cok guzel ve eminim ki bir kotulugunuz dokunmaz ama ben yeni anne olsam kimseyi istemezdim degil komsu hic bir akrabamin gelmesini istemezdim
Bebek 3 4 aylik olunca diye dusundum 🥲simdi rahatsiz etmek istemem elbette ben olsam bende o sekilde kimseyi istemezdim🙃

Bebek maskot gibi bir şey değildir. Öyle bebeğimiz olana kadar sevsek denmez. Ayrıca belki hiç olmayacak. Bu şekilde de düşünülmez. Istenir ve sabırla brklenir sadece. Biri kapıma gelse şu teyze olurdum.
images

Rahatsız eder .

Bebek maskot gibi bir şey değildir. Öyle bebeğimiz olana kadar sevsek denmez. Ayrıca belki hiç olmayacak. Bu şekilde de düşünülmez. Istenir ve sabırla brklenir sadece. Biri kapıma gelse şu teyze olurdum.
images
4 5 aylik olmadan bir bebegi gormeye gidilmez zaten. Nazari var hastaligi var. Ben olsam bende istemem elbet, baskasinin cocugunu alip zaten kendi cocugun gibi şapur şupur öpüp sevemezsin en fazla elini tutarsin masallah sağlıkla buyut der gelirsin buyudukce de gordukce rastgeldikce seversin.

Üst komşum yeni doğum yaptı çağırmasına rağmen gitmiyorum. Sesi de geldikçe gülümsüyorum ama bu kadarı yeterli diye düşünüyorum. Evine gelen giden eksik olmuyor ama ben kendimce gitmek taraftarı değilim. Ocak sonu benim de bebeğim olacak ben de istemezdim gelinmesini. 3-4 aylık olana kadar bir ihtiyacı var mı diye sorup uzaktan muhatap olabilirsiniz.

X