canım fındık buyuklugunde alıyosun cok degıl yanı onu ıyıce yedırıp bes dk masaj yapıyosun o kadar gunde ıkı kez ve her surmeden oncede sabunla yıka canım mutlakakaydirigubbakcemile2
nezcim çok olmaya başladık biliyorum ama fındık kadar yani bi parmak kremi iki göğüse paylaştırcazmıCADIARZU ikisinede ayrı ayrı birer parmak yapıodum ben ondan az kaldı benimki ozamnlmaz:
nezcim canım sen naptın ne kadar oldu şimdi göğüslerin bi bilgi verirmisin tatlım
kyfliii seninkiler neden söndü canım kremi bıraktınmı yoksa aramı verdin of ya bırakınca eski haline dönecekse ömür boyumu kullanacaz zaten 15 gündür kullanıyorum topu topu 1cm gelişme var
nezcim bende dikkatle takip ediyorum yazdıklarını daha kaç kutu kullanmayı düşünüyosun bende almayı düşünüyorum ama biraz daha bekliyorum herhangibi bir yan etkisini gördünmü sencanım ben sık sık yazıyorum zaten ılk kutu bıttı ıste suan ıkıncı kutuyu kullanıyorum dolgunluk var cm olarak 2 cm henuz ama capı genısledı sankı bıde ıcı daha bı dolu dolu gelıyo elıme gorunum olarak fark baya var ama ıns kalıcı olur gogus altı cızgılerı falan baya bellı olmaya basladı bakalım ne olacak ıkıncı kutunun sonunda
nezcim bende dikkatle takip ediyorum yazdıklarını daha kaç kutu kullanmayı düşünüyosun bende almayı düşünüyorum ama biraz daha bekliyorum herhangibi bir yan etkisini gördünmü sen
canım ben sık sık yazıyorum zaten ılk kutu bıttı ıste suan ıkıncı kutuyu kullanıyorum dolgunluk var cm olarak 2 cm henuz ama capı genısledı sankı bıde ıcı daha bı dolu dolu gelıyo elıme gorunum olarak fark baya var ama ıns kalıcı olur gogus altı cızgılerı falan baya bellı olmaya basladı bakalım ne olacak ıkıncı kutunun sonunda
Foruma girmeye pek vaktm olmuyor ama evet kızlar cm bazında benim byümem durdu zaten daha evvelde yazmıştım fakat oldukça dolgunlaştı, ben herkese tavsiye ediyorum ve bir kez daha Nez'e teşekkür ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?