Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sizin ameliyat öncesinde hormonlarınızda yükseklik ya da azlık var mıydı benim tiroid hormonlarım normaldi bi dönem oluşmuş büyük bi nodülüm ve kalsiyum birikmesi vardı.3 hafta oldu ameliyat olalı kilo almadım diyet yapıyorum başka bi nedenden dolayı kilo vermeye başladım bile....Ben EUTHYROX 50 mg kullanıyorum kontrolümden sonra ilacı düzenleyeceğini söyledi doktorum.....Öksürük ve gıcıklık biraz azaldı ama sesim çok kısık çıkıyor....İçimden düzelecekmiş hissi var ama ne zaman....
arkadaşlar ben de 1 hafta önce total triodektomi oldum,dr levitronu kesti.Patoloji sonucuna göre diyor.Ameliyattan hemen sonra hormon ilacı almayan var mı?
Bilmiyordum ...ben... daha yeniyim bu konularda teşekkürler bilgin için...Tefor ve levatiron piyasadan kalktı yerine euthyrox piyasaya çıktı canım...
Daha yeni ameliyat olmuşsun,geçmiş olsun..Sintigrafiye sokacaktır dr seni,bu yüzden ilaçsız dönemdesin canım...
Ben de 16 yıl evvel Papiler CA nediyle yani tioid kanseri nedeniyle oldum bu ameliyatı..Üzerine iyot 131 tedavisi de gördüm.. Ameliyat sonrası kilo alma durumum oldu biraz tabi..Özellikle ilaçsız dönemde...Ses kısıklığım da oldu..Ama hepsi geçti..Şimdi bir sesimi yükseltsem ortalığı yıkıyorum maşallah :))) Kilo sorunum da tamamen yok oldu..Bu ameliyatın üzerinden sonra evlendim ve çocuklarım da oldu...
Hemen ilaca başlamadınız sanırım ben ertesi gün başladım ilaca...ses kısıklığın ne kadar sürdü acaba ......
merhaba epey olus siz yazalı ama beliki tekrar bakarsınız bi umut amelyat olalı 3 hafta oluo aynen sizin sorunları yasıyorm en canımı sıkansa ses kısklığı öğretmenm ve işimi kaybetmek istemyormarkadaşlar sizin ameliyat öncesinde hormonlarınızda yükseklik ya da azlık var mıydı benim tiroid hormonlarım normaldi bi dönem oluşmuş büyük bi nodülüm ve kalsiyum birikmesi vardı.3 hafta oldu ameliyat olalı kilo almadım diyet yapıyorum başka bi nedenden dolayı kilo vermeye başladım bile....Ben EUTHYROX 50 mg kullanıyorum kontrolümden sonra ilacı düzenleyeceğini söyledi doktorum.....Öksürük ve gıcıklık biraz azaldı ama sesim çok kısık çıkıyor....İçimden düzelecekmiş hissi var ama ne zaman....
ameliyat oldum sesim mükemmel. doktor total triedektomi yapmış. uyuşma filan da yok . her şey mükemmel!!!!allah herkese acil şifa versin.bende Ankara numune hastanesinde dr. Barış saylam'a ameliyat olucam gelecek hafta. O hastanede çalışan bir arkadaşım tavsiye etti.Daha önce ameliyat olan varmı bir sıkıntıları oldumu?. çok merak ediyorum. Doktora çok iyi diyorlar ama çok korkuyorum!!!!!
Merhaba, benimde troidlerimin tamamı alındı,tek taraflı ses felci yaşıyorum..atom alacağım, atomun yan etkisini yaşadınız mı, tükürük bezleriyle ilgili, ,saç dökülmesi tarzı..Daha yeni ameliyat olmuşsun,geçmiş olsun..Sintigrafiye sokacaktır dr seni,bu yüzden ilaçsız dönemdesin canım...
Ben de 16 yıl evvel Papiler CA nediyle yani tioid kanseri nedeniyle oldum bu ameliyatı..Üzerine iyot 131 tedavisi de gördüm.. Ameliyat sonrası kilo alma durumum oldu biraz tabi..Özellikle ilaçsız dönemde...Ses kısıklığım da oldu..Ama hepsi geçti..Şimdi bir sesimi yükseltsem ortalığı yıkıyorum maşallah :))) Kilo sorunum da tamamen yok oldu..Bu ameliyatın üzerinden sonra evlendim ve çocuklarım da oldu...
Geçici ses teli felciniz iyileşti mi ,nasıl bir süreç yaşadınız,ne kadar sürdü..arkadaşlar ben burada nodüllerim olduğunu yazıyordum ve devamlı kontrol halinde tutmaya çalışıyorum..
en son bana ameliyat şart dediler..zaten artık geceleri yastıla bile yatamaz olmuştum.boğazımı nodüller tıkıyordu ve sesimin kalitesi gitmişti...
ameliyatta tüm tiroidleri ve 7 nodülü çıkardılar.. doktor bana ses tellerimde nodül olmadığını ve ses kaybı yaşamayacağımı söyledi...
ama ameliyat sonrası 4 ay boyunca sesim fısıltı halinde çıktı. 6 ay rapor aldım ve çalışamadım.doktorumu arayınca o da tiroidleri çıkarırken ses sinirlerimi zedelediğini ama düzeleceğini söyledi..
tek taraflı ses teli felci olmuştum. arkadaşlar o kadar korkunç bir durum ki..konuşamıyorsunuz,enerji harcayamıyorsunuz..nefes nefese kalıyorsunuz en ufak harakette.evi süpüremiyordum bile.. sıcak çay yok,soğuk hiçbirşey yok,yutkunma problemi,boğazınızda hep faranjit halleri,nefes kavurup geçiriyor..
ve düzelememe ihtimali o en beteriydi..
5. aydan sonra sesim yavaş yavaş yerine geldi.şükür..
bu arada tiroidlerim gitti..forumdaki arkadaşlar bu ameliyattan sonra 8-10 kilo aldıklarını söylüyordu..ben de 8 kilo aldım ve veremiyorum.hormonlarım alt-üst.metabolizmam yavaş..neler yapıyorum neler..
kilo hemen alıyorum ama biraz süzülmek için çok çaba harcıyorum.eskiden bu çabalarla incecik kalırdım ama şu anda gerçekten bunalımdayım..eski kıyafetlerime giremiyorum.
artı adet problemleri yaşıyorum..sorum şu:bu ameliyatı olanlar hiç bu sorunları yaşadı mı acaba?
arkadaşlar ben de 1 hafta önce total triodektomi oldum,dr levitronu kesti.Patoloji sonucuna göre diyor.Ameliyattan hemen sonra hormon ilacı almayan var mı?
Geçici ses teli felciniz iyileşti mi ,nasıl bir süreç yaşadınız,ne kadar sürdü..