selamlar herkese, canım bende bu ameliyatı oldum yani total troit diğer adı basede graves, yani bütün troitlerim alındı, belki irili ufaklı 30 a yakın nodülüm olduğunu söyledi dr, ameliyatım 6 saat sürdü, uzun ve zor ama başarılı geçti çok şükür, yani ses kısıklığı değil ama ameliyattan hemen sonra kalsiyum eksikliğinden kasılma oldu ellerimde, ayrıca bağırınca sesim değişiyor tabi... senin dediğin gibi ameliyat sonrası yaşadıklarımı anlatayım; yorulunca gözlerim şişiyor, sürekli sanki yeni uykudan kalkmış gibi gözlerim var, sert bişi yediğimde yada sakız çiğnediğimde şakaklarım şişiyo, yada ummadık anda bazen bakıyorum şişmiş, eskisi gibi değilim çok çabuk yoruluyorum, bazen yorgunluktan başım döner gibi oluyor,ayrıca bekardım yeni evlendim, adet düzensizliği 15 aydır devam bir türlü düzelmedi, ben geçen sene 15 mayıs, 2008 de ameliyat oldum, ama düzensizlik devam, düzen için kadın doğum kontrol hapı veriliyor oda beni ayrıca şişiriyor, ara ara kullanıp bıraktım...ameliyat öncesi 10 kg verdim,15 yada 18 belki almışımdı. yani şuan 65 kg, göbek ve bel bölgem acayi yağlı, gel görkü ne yiyorsun hiç bişi aynen senin gibi bende çıldırcam eşim hep dikkat et dikkat ama alakası yok, hormonlarla alakalı ama nasıl düzene girecek bilmiyorum, ben hergün 1 ad levetrion alıyorum, umarım tez zamanda şikayetlerimiz azalır.Sevgiler