Mutfak Dekorasyonu Tost makinesi

Gunes52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
73
38
31
Özellikle şu an kullanıp memnun kalan arkadaşlara sormak istiyorum. Tost makinesi marka/model öneriniz nedir. Evlenmeme biraz zaman var. Küçük elektrikli ev aletlerini şimdiden almak istemiyorum garanti süreleri doşmasın diye. Ancak şu an bekar evimde tost makinesine ihtiyacım var. Hem şimdi işimi görsün hem daha sonra da kullanayım diye almak istiyorum. Bazı makineler tostu güzel ezmiyor. Güzel tost yapan makine önerisi olan var mı ?

korkmaz kullanıyorum 3 senedir memnunum. granit tabakalı. dışı siyah. pembe alacaktım ama satış görevlisi tavsiye etmemişti sıcak nedeniyle zamanla renk değişimi şikayeti alıyoruz demişti. tefal kullanmıştım önce de ondan da memnundum.

Peki model numarasını hatırlıyor musunuz. Bir de ben tostu iyice ezebilen bir makine istiyorum bu isteğimi karşılayabilir mi acaba tefal ve ya korkmaz U uzakdiyar

Ben dh falan bakarak iyice arastırıp homend 1315 aldım.
Hızlı pişiriyor, güzel eziyor. Çok memnunum.

Ben dh falan bakarak iyice arastırıp homend 1315 aldım.
Hızlı pişiriyor, güzel eziyor. Çok memnunum.
Meşhur dh deki tost makinesi tavsiye arşivini ben de gördüm. Adam o kadar çok model önermiş ki kafam iyice karıştı. Bir de çoğu tavsiye ettiği ev tipi için dedikleri bile kaba ve ev tipi kullanımı için zor geldi bana. Sizin önerinizi değerlendirmeye alacağım çok teşekkürler

Evelynn bu makinenin plakaları çıkıp makinede yıkanamıyor galiba. Temizliği konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı. Ya da nasıl temizliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…