- Konu Sahibi tourmaline
-
peki tabakaları teflon olmayan var mı ?teflon olanlar kalkıcakmış galiba sağlığa zararlı olduğu için ..en fazla 100 tl lik bişiy istiyorum , tabakaları çıksın ızgara yapılabilsin ama teflon olmasın var mıdır öyle birşey? yoksa mecbur teflon mu alıcam?canım ben korkmaz kullanmadım ama bu tip şeylerde işin ehlinden almak daha iyi gibi geliyor bana.yani küçük ev aleti satan bildik markalardan alsan daha iyi olmaz mı?gene de sen bilirsin tabiopuyorumnanaktan
canım senin dediğin diğerleri döküm mü ? teflon mu ?canım sen kenwood hg 400 e bir bakarmısın teflon değil alüminyum döküm ama plakaları çıkmıyor.
yağlı kağıt koyup yaparsın artık
ben bugün moulinex xxl modelini aldım hani şu kırmızı olan 250 lira verdim
tost makinesi olarakta tefal evidence düşünüyorum 210 civarı bişi sanırım internette.
internetten almak daha mantıklı böyle şeyleri ama tabiki güvenilir sitelerden garanti belgeleriyle.
kenwood tost makinesi tavsiye evderim biz kullanıyoruz çok memnumum çeyizimede aynısından alıcam
ama katı meyve sıkacağı için bir fikrim yok canım
bende katı meyve sıkacağı düşünüyorum çeyize fiyatı nedir canım bu aletin?AR 138 Arzum Orion Multi Katı Meyve Seti sıkacağı benim çeyizimde var çok kullanışlı diğer nareciyelere göre
özellikleri
300 W
4 ürün bir arada
2 farklı hız ayarı
Pulse fonksiyonu (anlık çalıştırma)
Katı meyve sıkacağı
1 lt kapasiteli sürahi blender
Emniyet kilidi
Doğrama / Öğütme aparatı
Bardak, Temizleme fırçası
Kaymayı önleyici özel ayaklar
Renk: Yeşil, lila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?