Tost makinesi hakkında fikirleriniz nelerdir?

Benim tost makinem bu memnunum, ben alırken plakaları çıkandan yoktu, şimdi alacak olsam yine bu tarzda plakaları çıkanından alırdım, hem bu tarz makineler diğerlerine nazaran daha ağır ve tost yaparken üstüne çok bastırmak gerekmiyor...

Ben bu makinayı kullandım, zamanla plakaların teflon özelliği gitmeye başladı, daha sonra da tümden bozuldu. şimdi hiçbir şekilde çalışmıyor. sanırım bir daha asla arzum almam.

annemle bende tost makinesi almak için çıktığımızda mağazada indirim varmış fakir tost makinesini tavsite ettiler bende çok beğendim. :) fiyatını hatırlamıyorum ama gerçekten süper tost yapıyor.. :) tavsiye ederim.
NOT : Makinemizi aldıktan 3 gün sonra kardeşim yere düşürdü ve makinenin kolları kırıldı garantiye götürdük sorunun bizden kaynaklı olmasına rağmen bize yeni tost makinesi verdiler.:))) Garanti servisi konusundada çok memnun kaldık.

işte fotoğrafı da bu

bu topiği her gördüğümde o günler aklıma geliyor:))) fiyatını unuttuğum için dönüp bakıyorum buraya e 2,5 seneyi geçti hala mis gibi kullanıyoruz, parasını çoktan çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…