• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tost makinesi hakkında fikirleriniz nelerdir?

Ekim 2008 de aldığımı söylediğim tost makinasının suyu çıktı arkadaşlar aman Arzum almayın derim, sadece günde bir kere tost yapma amaçlı kullandığım halde içinin plakaları yer yer aşındı, termostatlı olduğu halde daha bir kaç kullanmada üst kapağın kenarları belirgin bir şekilde ısıdan renk değiştirdi alt kısmı çatladı ki hor kullanma filan da söz konusu değil, servise götürdük 1 aya yakındır orada bekliyordu ki eşim sinirlendi gitti geri aldı üst kapağı gelmemiş onu bekliyormuş servis, yurt dışından gelse daha çabuk gelirdi herhalde, şu anda makinadan soğumuş durumdayım ve yeni arayışlar içindeyim :delphin:

cnm ben de evlendiğimden beri (ağustos 2008) tefal kullanıyorum çok memnunum
ızgara bile yapıyoruz zemuszemus

4 sene oldu Korkmaz Smart Tost Makinesi alalı. Eşime her sabah tost yapıyorum. Bir gün bile sorunla karşılaşmadım. Arada ızgara köfte de yapıyorum. Teflonları da bayağı geniş. Fiyat olarak da bence çok uygun

Ben de arkadaşıma katılıyorum. Önce tefal kullandım 2 sene boyunca plakaları çıkıyor rahat diyorsunuz ama suda yıkandıkça ve özellikle başka ızgaralar yaptıkça çabuk ölüyor ve bir yerinde sıyrık olunca içim sinmedi açıkçası kanser vakaları arttığı için. Ben de Kenwood 128 YTL bayılıp almıştım birkaç ay önce dökme demir... Ondan önce yediklerim tost değilmiş meğerse ... tostumsu birşeymiş onu gördüm. Kesinlikle dökme demiri tavsiye ediyorum. Ama tabi artık diğer ızgaraları tostta yapmıyorum ve tostu sadece tost için kullanıyorum. Böyle olunca da ıslak bir bezle kolaylıkla silinebiliyor ve kalemle üzerini çizmeye kalksanız dahi çizilmiyor. Eğer henüz almadıysanız kenwood dökme demir plakalı olanı kesinlikle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız ...

Bende dökme demir almak istiyorum ama acaba ekmek kızartırken çok mu inceltir ekmeği yani tost yaparken kağıt gb seviyorum ama kızarmış ekmek kağıt gb hoş olmuyor.o nedenle kararsız kaldım çok bilmiyorumkismile

arkadaşlar bende bu tost makinasını aldım fikir verebilirmisiniz kulanan varsa

Eklentiler

• $490%20R[1].jpg
    $490%20R[1].jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 111
slm kızlar baslıgı görünce bende yardımcı olmak istedim....
eşim bana bundan 15 gün önce süpriz yaptı korkmazdan tost makinesi kahve makinesi ve çaycı üçünü kampanya varmış 169.tl ye almış ayda 20 milyon yani 8 taksit yaptırmış hepside çok kullanışlı tavsiye ederim........yerimseniben

Son düzenleme:
işte tost makinesi canlarrrr :lepi:

Eklentiler

• $Görüntü0317.jpg
    $Görüntü0317.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 116
  • $Görüntü0319.jpg
    $Görüntü0319.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 77
benimde tost makinem tefal.10 senedir tost ve ızgara için kullandım.çok da memnunum.yanlız tefalin tek eksi yanı yedek parçalarının pahalı olması.gerçi tanınmış tüm markalar için bu geçerli.

bu makineyi kullanırken tost ince olsun diye üstünden bastırmak falan gerekiyor mu ?
kullanışlı mı ? plakaları çıkarılmayanından galiba dimi ızgarası yok..?bilmiyorumkismile

canım plakaları cıkartılıyo takılıyo yıkıyorum işim bitince üstten bastırıyosun daha ince oluyo üzerinde küçük et balık v.s selerde ızgara seklinde kızartılır....ben cok memnunum simdilik tost için kullanıyoz hatta eşim yapıyo saolsun :1:

Son düzenleme:
canım plakaları cıkartılıyo takılıyo yıkıyorum işim bitince üstten bastırıyosun daha ince oluyo üzerinde küçük et balık v.s selerde ızgara seklinde kızartılır....ben cok memnunum simdilik tost için kullanıyoz hatta eşim yapıyo saolsun :1:

aa süper o zaman, bana tam modelinin adı varsa yazabilirsin ?
güle güle kullan..

arzum prego aldım..şimdilik hiçbir sorun yok.ve memnunum..

Arzumun tost makinasını tavsiye ederim .Ürün ismi"Arzum Prego"olarak geçiyor..Plakaları Teflon ve kolayca çıkartıp yıkıyorum.Tavuk ,köfte, balık her şeyi denedim çok güzel pişiyor..Tost yaparkende tost ekmeğinden 3 tane birden aynı anda yapabilirsiniz.İçi oldukça geniş.Fiyatıda oldukça uygun.
mtarar213.jpg

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bence de şans işi elektronik alet konusu. sadece tost fonksiyonunu istediğimizi için de mümkün olduğu kadar ucuz olsun istedik. evet çıkması çok iyi oldu, ıslatıp süngerle temizlemek içni bile olsa, elektrikli ısıtıcı bölümlerine su kaçmıyor rahat rahat temizliyoruz. pahalı bir tane alacağıma, ucuz bozulur eskirse yenisini alırım dedim.

şubat 2009 da yazmışım, ilk günkü gibi ucuz sinbo tost makinemiz:74: iyi ki almışız valla, sadece tost yapıyoruz, plakaları çıktığı için süngerle rahatça yıkıyoruz :8:

bende 3-5 ay önce çok araştırdım internette yazılanlara güvenemedim herkes ürününü övüyo bariz bende özelliklerini araştırıp aldım artık ve inanılmaz memnunum. tefal evidence tek kelimeyle muhteşem tost harika oluyor çok tost yedim ama gerçekten farkediyor. çok önemli bi ayrıntı plakaları kolay temizleniyo ne kaşar ne yağ yapışmıyor suya elinizle bile tutsanız temizleniyor dik konabiliyor ve dik konulduğunda kapağı düşüp zarar görmesin diye kilidi var ızgara yapılabiliyor aynı zamanda özetle çok memnunum :) bu arada tefalle bi alakam yok sadece kendim ne alsam sıkıntısı yaşadığım için birilerine yardımcı olmak istedim pahalı ama verdiğim paraya fazlasıyla değdi :D

ben de yeni çok araştırdıktan sonra blue house tossino aldım fiyatı 159 liraydı fakat kampanya vardı 89 liraya aldım bu sabah tost yaptım inanılmaz güzel oldu incecik üstten basmalı büfe tarzı bişey plakaları dökme demir çıkarabilir ızgara da olabiliyor aynı zamanda almak isteyenlere tavsiye edilir.nette bazı sitelerde de gördüm 90 liraya blue house BH450SPO TOSSİNO hmm..... mmmm.... nefisssssss:56:

kızlar sizce şu nasıl korkmaz marka :

$449650b.jpg

Korkmaz A329 Tostkolik Tost Makinesi ürün özellikleri:

1800 Watt
Tosttan sandviçe, izgara etten baliga, farkli yemekleri, yagsiz ve saglikli pisir.
Tamamen açilan kapagi ve genis yüzeyiyle kalabaliklara yeter.
Izgara bölümü yekpare döküm olup kolayca sökülüp temizlenebilir.Kolay press özelligi ile yormaz

bir de bununla kıyaslarsanız hangisini alayım ?

$KENWOOD_HG400_hg-400-tost-makinesi.jpg

* Kolay temizlenebilen şık paslanmaz çelik gövde ,
* Tost,sıcak sandviç ve her türlü ızgara yapabilmek için ideal yapışmaz profesyonel plaklar ,
* 4 tost ekmeği kapasiteli ,
* Termostat ışığı ,
* Güç gösterge ışığı ,
* 1800 Watt ,

KENWOOD_HG400_hg-400-tost-makinesi

Son düzenleme:
Back