- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Ekim 2008 de aldığımı söylediğim tost makinasının suyu çıktı arkadaşlar aman Arzum almayın derim, sadece günde bir kere tost yapma amaçlı kullandığım halde içinin plakaları yer yer aşındı, termostatlı olduğu halde daha bir kaç kullanmada üst kapağın kenarları belirgin bir şekilde ısıdan renk değiştirdi alt kısmı çatladı ki hor kullanma filan da söz konusu değil, servise götürdük 1 aya yakındır orada bekliyordu ki eşim sinirlendi gitti geri aldı üst kapağı gelmemiş onu bekliyormuş servis, yurt dışından gelse daha çabuk gelirdi herhalde, şu anda makinadan soğumuş durumdayım ve yeni arayışlar içindeyim
Ben de arkadaşıma katılıyorum. Önce tefal kullandım 2 sene boyunca plakaları çıkıyor rahat diyorsunuz ama suda yıkandıkça ve özellikle başka ızgaralar yaptıkça çabuk ölüyor ve bir yerinde sıyrık olunca içim sinmedi açıkçası kanser vakaları arttığı için. Ben de Kenwood 128 YTL bayılıp almıştım birkaç ay önce dökme demir... Ondan önce yediklerim tost değilmiş meğerse ... tostumsu birşeymiş onu gördüm. Kesinlikle dökme demiri tavsiye ediyorum. Ama tabi artık diğer ızgaraları tostta yapmıyorum ve tostu sadece tost için kullanıyorum. Böyle olunca da ıslak bir bezle kolaylıkla silinebiliyor ve kalemle üzerini çizmeye kalksanız dahi çizilmiyor. Eğer henüz almadıysanız kenwood dökme demir plakalı olanı kesinlikle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız ...
arkadaşlar bende bu tost makinasını aldım fikir verebilirmisiniz kulanan varsa
işte tost makinesi canlarrrr :lepi:
bu makineyi kullanırken tost ince olsun diye üstünden bastırmak falan gerekiyor mu ?
kullanışlı mı ? plakaları çıkarılmayanından galiba dimi ızgarası yok..?bilmiyorumkismile
canım plakaları cıkartılıyo takılıyo yıkıyorum işim bitince üstten bastırıyosun daha ince oluyo üzerinde küçük et balık v.s selerde ızgara seklinde kızartılır....ben cok memnunum simdilik tost için kullanıyoz hatta eşim yapıyo saolsun
arzum prego aldım..şimdilik hiçbir sorun yok.ve memnunum..
Arzumun tost makinasını tavsiye ederim .Ürün ismi"Arzum Prego"olarak geçiyor..Plakaları Teflon ve kolayca çıkartıp yıkıyorum.Tavuk ,köfte, balık her şeyi denedim çok güzel pişiyor..Tost yaparkende tost ekmeğinden 3 tane birden aynı anda yapabilirsiniz.İçi oldukça geniş.Fiyatıda oldukça uygun.
aa süper o zaman, bana tam modelinin adı varsa yazabilirsin ?
güle güle kullan..
kaça aldın canım, görüntüsü güzel :)
bence de şans işi elektronik alet konusu. sadece tost fonksiyonunu istediğimizi için de mümkün olduğu kadar ucuz olsun istedik. evet çıkması çok iyi oldu, ıslatıp süngerle temizlemek içni bile olsa, elektrikli ısıtıcı bölümlerine su kaçmıyor rahat rahat temizliyoruz. pahalı bir tane alacağıma, ucuz bozulur eskirse yenisini alırım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?