tost makinesi almam lazım ama hızlı olsun diyorum

rabiaeyyub

mimoza
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
5
0
36
İstanbul
okula giden hemde sabahçı çocuk annesi olarak hızlı ısınan şööle kuvvetli bi makina arıyorum...tüm markaları inceledim kararsızım...tavsiyeee...:56:

güvenilir bir sitede h......a'da era marka çok tavsiye ediliyor.ben de araştırma içindeyim bu aralar

Ben de çok araştırım tost makinesini ve tefalde karar kıldım. evidence modeli; hızlı ısınmasının yanısıra plakaları döküm, çıkabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca ızgara olarak da kullanılabiliyor alt çekmecisi çoıktığı için damlayan yağlar yanmıyormuş ce koku duman olayı fazla olmuyormuş. ben ızgara olarak denemedim ama tost makinesi olarak çok memnunum.

Bende araştırıyorum Hızlı ısınsın bide temizliği kolay olsun :34::34:aa bide kırmızı olsun istiyorum.Bosh nasıl dır ..??? Tefal alan arkadaşım kaça aldın acaba ??

Bende araştırıyorum Hızlı ısınsın bide temizliği kolay olsun :34::34:aa bide kırmızı olsun istiyorum.Bosh nasıl dır ..??? Tefal alan arkadaşım kaça aldın acaba ??

Mağazalarda 315 diyorlardı nakit ben internetten aldım; 260 lira tuttu 5 lira da kargoya verdim.

era!dan demek memnun kalmadın.ben yorumlarını okudum okaudur güzel yazmışlar ki,inanmıştım.
ben de kırmızı istiyorum.Bosch nasıl ki acaba?

arkadaşlar arzum tostçunun da çok methini duydum çeyizime aldım ama henüz kullanmadım tabi ki döküm plakaları var termostat ayarı var ..normalde 160 filan diyorlar ben internetten 101 e aldım tavsiye ederim..

Back