Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de çok araştırım tost makinesini ve tefalde karar kıldım. evidence modeli; hızlı ısınmasının yanısıra plakaları döküm, çıkabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca ızgara olarak da kullanılabiliyor alt çekmecisi çoıktığı için damlayan yağlar yanmıyormuş ce koku duman olayı fazla olmuyormuş. ben ızgara olarak denemedim ama tost makinesi olarak çok memnunum.
Bende araştırıyorum Hızlı ısınsın bide temizliği kolay olsun aa bide kırmızı olsun istiyorum.Bosh nasıl dır ..??? Tefal alan arkadaşım kaça aldın acaba ??
Bende araştırıyorum Hızlı ısınsın bide temizliği kolay olsun aa bide kırmızı olsun istiyorum.Bosh nasıl dır ..??? Tefal alan arkadaşım kaça aldın acaba ??
arkadaşlar arzum tostçunun da çok methini duydum çeyizime aldım ama henüz kullanmadım tabi ki döküm plakaları var termostat ayarı var ..normalde 160 filan diyorlar ben internetten 101 e aldım tavsiye ederim..