Tost Makinesi 3 ürün arasında kaldımm

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
Merhaba arkadaşlar yaz sonu gibi düğünüm olacak ufak ufak küçük ev aletleri almaya başladım tost makinesinde 3 ürün arasında kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz tabi çok güzel diye önereceğiniz başka bir üründe varsa ona da bakarım ;

Philips HD4408/90 Philips - Sağlıklı ızgara Oluklu plaka 2000 W - HD4408/90 - Izgara - Yemek pişirme - Ev ürünleri
HD4407/50 Philips - Sağlıklı ızgara Oluklu plaka 2000 W - HD4407/50 - Izgara - Yemek pişirme - Ev ürünleri
Tefal Comfort xl800 404 - Tools - Tefal Türkiye - +Izgara+ve+Tost+Makinesi.htm
Korkmaz a328 Korkmaz | Lezzet Uzmanı
a329 Korkmaz | Lezzet Uzmanı

2 kişiyiz ama tost yemeği çok seviyoruz küçük olmasını istemiyorum bu 3 ürün arasında fikir verirseniz veya başka bir makine önerirseniz sevinirimm

ben korkmazın tost makınesını kullanıyorum cokta memnunum..

canım bence düzgün bir marka al uzun süre kullan derim:)
Tefal veya phılıps almanı tavsıye ederım

canım ben aynı bu Phlips'in bu modelini aldım hepsiburadadan. 1 ay önce aldım ve 200 tl idi indirimle... eve bi geldi kargo, bayıldım tek kelimeyleeee benim evde kullandığım bikaç şey de Phlips ve bence en iyi markalardan biri.... Bi de hantal durmuyor, tezgahta da boş yer kaplamıyor gibi

Ben homend in satış sonrası hizmetlerini çok seviyorum. Garanti kağıdı bile sormadan evden alıp arıza giderip eve bırakıyorlar. Robotumu almıştım %50 indirimdeyken şimdi de tost makinesini alacağım morhipo dan alabilirim belki 50 TL indirimi var şu an.

Homend - Serving Life

Çaycıyı da homend almayı düşünüyorum konuşan çaycısı çok güzel yerinde gördüm :)

Homend 1701 Royal Tea - YouTube

evet konuşan çaycısını ben de aldım, cidden kaliteli

evet konuşan çaycısını ben de aldım, cidden kaliteli

kizlar iyi hosta. Benim esim izagara kofteyi seviyor ve kesinlikle kizartma kofte yemiyor. Simdi benim var boyle izgara/tost makinem ama onda yapmiyorum cunku heryere kokusu siniyor napsam bir fikri olan var mi.

Bencede izgara koftenin lezzeti bir baska oluyor canim cekti suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…