Merhaba arkadaşlar yaz sonu gibi düğünüm olacak ufak ufak küçük ev aletleri almaya başladım tost makinesinde 3 ürün arasında kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz tabi çok güzel diye önereceğiniz başka bir üründe varsa ona da bakarım ;
Merhaba arkadaşlar yaz sonu gibi düğünüm olacak ufak ufak küçük ev aletleri almaya başladım tost makinesinde 3 ürün arasında kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz tabi çok güzel diye önereceğiniz başka bir üründe varsa ona da bakarım ;
canım ben aynı bu Phlips'in bu modelini aldım hepsiburadadan. 1 ay önce aldım ve 200 tl idi indirimle... eve bi geldi kargo, bayıldım tek kelimeyleeee benim evde kullandığım bikaç şey de Phlips ve bence en iyi markalardan biri.... Bi de hantal durmuyor, tezgahta da boş yer kaplamıyor gibi
Ben homend in satış sonrası hizmetlerini çok seviyorum. Garanti kağıdı bile sormadan evden alıp arıza giderip eve bırakıyorlar. Robotumu almıştım %50 indirimdeyken şimdi de tost makinesini alacağım morhipo dan alabilirim belki 50 TL indirimi var şu an.
Ben homend in satış sonrası hizmetlerini çok seviyorum. Garanti kağıdı bile sormadan evden alıp arıza giderip eve bırakıyorlar. Robotumu almıştım %50 indirimdeyken şimdi de tost makinesini alacağım morhipo dan alabilirim belki 50 TL indirimi var şu an.
kizlar iyi hosta. Benim esim izagara kofteyi seviyor ve kesinlikle kizartma kofte yemiyor. Simdi benim var boyle izgara/tost makinem ama onda yapmiyorum cunku heryere kokusu siniyor napsam bir fikri olan var mi.
Bencede izgara koftenin lezzeti bir baska oluyor canim cekti suan.