- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
canım cok faydalı bir konu acmıssın öncelikle tesekkürler.. mac ın ürünleri kaliteli fiyatı da ona göre günlük olarak kullanıyor musun?
peki özel günde de günlük hayatta da aynı ürünleri mi kullanıyorsun ? bu kadar soru sordugum için k.bakma günlük hayatta ben flormar yada maybelin kullanıyorum ama cilt yapıma uygun ürün tam anlamıyla bulamadım. karma cildim var ve parlamalardan sikayetciyim bazende cıkan sivilcelerden.
iyi ürün tespiti yapıp hem günlük hayat için hem özel günlerde kullancagm ürünler almak istiyorm. seneye dügünüm var mesela.ürünlerimi kendim alıp kuaföre ondan yaptırmak istiyorum.
Bir iki günlük aradan sonra devam edebilirm.Biraz yoğundum ve ilgilenemedim forumla.En son cilt bakımına dair ürünlerden bahsediyodum.Ordan da devam ediyim dedim.Eki Görüntüle 457844
dead sea magik mud mask harika bir çamur maskesi.Cildi çok güzel temizleyip arındırıyor.Zamanla siyah noktalarınızı azaltıyor.Ve yağlı ciltleri harika dengeliyor.Şiddetle tavsiye edilir.Bu maskeyi yaptıkltan sonra farkında olmadıgınız bir dünya açık gözeneklerinizi keşfediyorsunuz çünkü resmen o çamurlar dolduruyor minik boşlukları.Cildi arınıdrma bakımından 10 üzerinden 10 veririm bu maskeye :)
nerde satılıyor bu ürün ?
Eki Görüntüle 457901
Sırada ki üründe peeling için.Normalde sivilceli ciltlere peeling yapılmaz denir.Ama bu ürün zaten sivilcveleri ciltler için üretilmişdir.test ettim onayladım :) katiyen sivilceleri arttırmıyor aksine kurutuyor ve yüzünüzü temizliyor.Yağlı cildi olanlar ve ya sivilce problemi yaşayanların kesinlikle dolabında olması gereken bir ürün.Bu marka dermokozmetik olarak geçiyor.Eczanelerde bulabilirsiniz.
Gercekten güzel bilgiler paylamıssın önce tesekkürler. Benimde cildim cok hassas bu yüzden cilt doktorumun verdigi dermotolojik ürünleri kullanıyorum bakım için. Hergün kullandığım güneş kremim var solante cok memnunum fakat cok yoğun olduğu için gözeneklerimi tıkıyo ve sivilce yapıyo. Aslında günlük temizliyorum yüzümü biodermanın H2O la ama peeling gerekiyo bende cok pahalı olmayan bi ürün arıyorum. Clean and cleani önerdi arkadasım ama cesaret edemedim cildim hassas diye. Bide cildim karma yane hem yağlanmaya müsait hemde kuru.Doktorada gitcek vaktim yok tekrar sence ne yapmalıyım?
Gercekten güzel bilgiler paylamıssın önce tesekkürler. Benimde cildim cok hassas bu yüzden cilt doktorumun verdigi dermotolojik ürünleri kullanıyorum bakım için. Hergün kullandığım güneş kremim var solante cok memnunum fakat cok yoğun olduğu için gözeneklerimi tıkıyo ve sivilce yapıyo. Aslında günlük temizliyorum yüzümü biodermanın H2O la ama peeling gerekiyo bende cok pahalı olmayan bi ürün arıyorum. Clean and cleani önerdi arkadasım ama cesaret edemedim cildim hassas diye. Bide cildim karma yane hem yağlanmaya müsait hemde kuru.Doktorada gitcek vaktim yok tekrar sence ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?