Mervikli Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2016 622 267 103 29 27 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mervikli #1 Kızlar el tırnaklarınızı törpüledikten sonra törpü bakımı yapanlar bana törpümü pratik nasıl temizleyecegimi söyleyebilir mi ? Törpü nasıl temizlenir?
Kızlar el tırnaklarınızı törpüledikten sonra törpü bakımı yapanlar bana törpümü pratik nasıl temizleyecegimi söyleyebilir mi ? Törpü nasıl temizlenir?
isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü Yemek Yarışması 6 Mart 2012 17.739 28.000 798 49 27 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mervikli #2 Khaleesi mrv .!.: Kızlar el tırnaklarınızı törpüledikten sonra törpü bakımı yapanlar bana törpümü pratik nasıl temizleyecegimi söyleyebilir mi ? Törpü nasıl temizlenir? Genişletmek için tıkla... Su ile yıkanır.Başka türlü nasıl bir temizliği olabilir ki ?
Khaleesi mrv .!.: Kızlar el tırnaklarınızı törpüledikten sonra törpü bakımı yapanlar bana törpümü pratik nasıl temizleyecegimi söyleyebilir mi ? Törpü nasıl temizlenir? Genişletmek için tıkla... Su ile yıkanır.Başka türlü nasıl bir temizliği olabilir ki ?
Mervikli Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2016 622 267 103 29 28 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mervikli #3 Lisabella .!.: Su ile yıkanır.Başka türlü nasıl bir temizliği olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... Hijyen açısından bakterileri atmak için özel bir şey de dökülüyormu yani..
Lisabella .!.: Su ile yıkanır.Başka türlü nasıl bir temizliği olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... Hijyen açısından bakterileri atmak için özel bir şey de dökülüyormu yani..
M marzipan1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Haziran 2016 31 10 18 36 9 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mervikli #4 Activex gibi daha yogun temizlik sağlayan sabunlarla sicak suyla yıkayip iyice kurulayabilirsen bir sıkıntı olmaz.
Activex gibi daha yogun temizlik sağlayan sabunlarla sicak suyla yıkayip iyice kurulayabilirsen bir sıkıntı olmaz.
M marzipan1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Haziran 2016 31 10 18 36 9 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mervikli #5 Activex gibi daha yogun temizlik sağlayan sabunlarla sicak suyla yıkayip iyice kurulayabilirsen bir sıkıntı olmaz.
Activex gibi daha yogun temizlik sağlayan sabunlarla sicak suyla yıkayip iyice kurulayabilirsen bir sıkıntı olmaz.
aylleen ♥ Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 6.177 3.526 198 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mervikli #6 Ben sadece suyla yıkıyorum