• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlatıcı törpü belası

Dalga geçme kız :63:panik oldum napim paniğim yersiz mi yani?

Yersiz tabi çok rahat abdestini alabilirsin. Ben de kullanıyorum üşenmezsem. Hatta bunun adı bi ara muhafazakar ojesine çıktı. Kesinlikle tabaka falan oluşturmuyor. Tırnak üstündeki pütürlü yapıları düzleştirdiği için ışık daha iyi yansıyor ve daha parlak oluyor.

Abdeste engel niye olsun bi madde sürülerek parlamıyor ki onda tırnak tırnak yine senin tırnak sen törpüyle pürüzlü tabakayı almış ve böylece parlatmış oluyorsun
Ya bir iki siteye bakım dedim engel olduğunu okudum aksini yazan sitede çıkmadı hiç koca google de

Bunun gibi birşey

swisco019.JPG

Yersiz tabi çok rahat abdestini alabilirsin. Ben de kullanıyorum üşenmezsem. Hatta bunun adı bi ara muhafazakar ojesine çıktı. Kesinlikle tabaka falan oluşturmuyor. Tırnak üstündeki pütürlü yapıları düzleştirdiği için ışık daha iyi yansıyor ve daha parlak oluyor.
Ay içim rahatladı ya :KK45:ya bende bunları düşündüm biraz pimpirikliyim şeytan da vesveseyi basınca o_O

Ya bir iki siteye bakım dedim engel olduğunu okudum aksini yazan sitede çıkmadı hiç koca google de

Canım çok direndim yorum yapmamak için ama oje hiç engel değil.
Sonradan uydurma şeylerle kendini harap etme.
Ayetleri baz al dinde hiç zorlama yok o kadar çok şey çıkarmışlar ki sonradan inanları görünce üzülüyorum
Sevgiler..

Uzadıkça çıkan birşey diye yazmışlar onun için silmem gerektiği halde silemeyince böyle panik oldum ışte

Uzadıkça çıkmaz, alttan törpüsüz pütürlü kısım çıktığı için öyle görünür. Yani törpülü kısımlar üstte törpüsüzler altta kalır.

Canım çok direndim yorum yapmamak için ama oje hiç engel değil.
Sonradan uydurma şeylerle kendini harap etme.
Ayetleri baz al dinde hiç zorlama yok o kadar çok şey çıkarmışlar ki sonradan inanları görünce üzülüyorum
Sevgiler..
Canım şöyle söyliyim oje ve abdest mevzusu konusunda bilgiliyim kulaktan dolma bilgi değil yani şimdi sen diyeceksin ki madem bu kadar hassas konu senin için niye kullandın regl gününde olmanın rahatlığıyla yaptım ışte :(

Uzadıkça çıkmaz, alttan törpüsüz pütürlü kısım çıktığı için öyle görünür. Yani törpülü kısımlar üstte törpüsüzler altta kalır.
Çok sağol canım şimdi buna oje gibi muamele etmeye gerek yok asetonla silmek falan ?

Dalga geçme kız :63:panik oldum napim paniğim yersiz mi yani?
Sahip oldugun tirnagi parlatiyor cnm (manikurculerdede kullanirlar ozellikle cok sk koyu oje kullananlarinki sararir onu gidermek icin )abdestine engel birsey yok ancak sagliklida degil zamanla tirnakla kat kat ayrilma yapabiliyor incelttigi icin aklinda olsun :KK66:

Canım şöyle söyliyim oje ve abdest mevzusu konusunda bilgiliyim kulaktan dolma bilgi değil yani şimdi sen diyeceksin ki madem bu kadar hassas konu senin için niye kullandın regl gününde olmanın rahatlığıyla yaptım ışte :KK43:

Anladım canım sorun çıkmaması değil senin abdestinin tutup tutması olduğunu düşündüğüm için öyle bir cevap verdim yoksa tırnak parlamasından ne olacak onu sorun etmezsin ki...
En önemlisi bilmeden yaptın sen niyetini et kabul olur inşallah. Şimdi dinsel konu diye ban yemeyeyim :KK70:

Back