- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
Telden giriyorum resim atamıyorum canım yaNasıl birşey ki? Törpünün ve tırnağınızın resmini koyabilir misiniz? Cidden merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telden giriyorum resim atamıyorum canım yaNasıl birşey ki? Törpünün ve tırnağınızın resmini koyabilir misiniz? Cidden merak ettim
Dalga geçme kız panik oldum napim paniğim yersiz mi yani?
Ya bir iki siteye bakım dedim engel olduğunu okudum aksini yazan sitede çıkmadı hiç koca google deAbdeste engel niye olsun bi madde sürülerek parlamıyor ki onda tırnak tırnak yine senin tırnak sen törpüyle pürüzlü tabakayı almış ve böylece parlatmış oluyorsun
Ya bir iki siteye bakım dedim engel olduğunu okudum aksini yazan sitede çıkmadı hiç koca google de
Ay içim rahatladı ya ya bende bunları düşündüm biraz pimpirikliyim şeytan da vesveseyi basıncaYersiz tabi çok rahat abdestini alabilirsin. Ben de kullanıyorum üşenmezsem. Hatta bunun adı bi ara muhafazakar ojesine çıktı. Kesinlikle tabaka falan oluşturmuyor. Tırnak üstündeki pütürlü yapıları düzleştirdiği için ışık daha iyi yansıyor ve daha parlak oluyor.
Evet ta kendisi
Ama öyle olsa çıkabilen bi şey olması gerekmez mi bunun yada bunu yok eden bi maddenin de bulunması lazım o zamanYa bir iki siteye bakım dedim engel olduğunu okudum aksini yazan sitede çıkmadı hiç koca google de
Ya bir iki siteye bakım dedim engel olduğunu okudum aksini yazan sitede çıkmadı hiç koca google de
Uzadıkça çıkan birşey diye yazmışlar onun için silmem gerektiği halde silemeyince böyle panik oldum ışteAma öyle olsa çıkabilen bi şey olması gerekmez mi bunun yada bunu yok eden bi maddenin de bulunması lazım o zaman
Uzadıkça çıkan birşey diye yazmışlar onun için silmem gerektiği halde silemeyince böyle panik oldum ışte
Canım şöyle söyliyim oje ve abdest mevzusu konusunda bilgiliyim kulaktan dolma bilgi değil yani şimdi sen diyeceksin ki madem bu kadar hassas konu senin için niye kullandın regl gününde olmanın rahatlığıyla yaptım ışteCanım çok direndim yorum yapmamak için ama oje hiç engel değil.
Sonradan uydurma şeylerle kendini harap etme.
Ayetleri baz al dinde hiç zorlama yok o kadar çok şey çıkarmışlar ki sonradan inanları görünce üzülüyorum
Sevgiler..
Çok sağol canım şimdi buna oje gibi muamele etmeye gerek yok asetonla silmek falan ?Uzadıkça çıkmaz, alttan törpüsüz pütürlü kısım çıktığı için öyle görünür. Yani törpülü kısımlar üstte törpüsüzler altta kalır.
Telden giriyorum resim atamıyorum canım ya
Sahip oldugun tirnagi parlatiyor cnm (manikurculerdede kullanirlar ozellikle cok sk koyu oje kullananlarinki sararir onu gidermek icin )abdestine engel birsey yok ancak sagliklida degil zamanla tirnakla kat kat ayrilma yapabiliyor incelttigi icin aklinda olsunDalga geçme kız panik oldum napim paniğim yersiz mi yani?
Wolfrog atmış fotosunu canım önceki sayfalar da varŞu silgi gibi şeyler mi diyeceğim ama törpü demişsiniz. Neyse çıkar herhalde ya. Bilemedim.
Canım şöyle söyliyim oje ve abdest mevzusu konusunda bilgiliyim kulaktan dolma bilgi değil yani şimdi sen diyeceksin ki madem bu kadar hassas konu senin için niye kullandın regl gününde olmanın rahatlığıyla yaptım ışte
Uff holavida Bi an panik oldum ışte bdv benim paniğime çare olur didimkötü mü ettim?Yapmayın yahu nasıl bir parlatıcı sürebilir ki tırnağınıza zaten. Kendi tırnağınızı parlatıyor