• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torpilin Belgesi Cepte; Türkiye 71.si Böyle Elenmiş

Cahil diye adlandırmanızın nedeni Akp yanlısı olması mı?:KK20:
hayır cahil cahil konuşması.biri a partiyi destekler biri b partisini.ama akıllı konuşur bilgili olduğunu gösterir verilerle konuşur ki karşısındakide ciddiye alsın.çocuklar gibi kaldım burda cümle kurarsa cahil olur

hayır cahil cahil konuşması.biri a partiyi destekler biri b partisini.ama akıllı konuşur bilgili olduğunu gösterir verilerle konuşur ki karşısındakide ciddiye alsın.çocuklar gibi kaldım burda cümle kurarsa cahil olur
Son cümlenizle ne demek istediğinizi anlayamadım:KK64:

Geçenlerde bir konuda bunu söylediğimde arkadaşın biri beni edepsiz ilan etmişti. Buralarda mı acaba :KK14:

Baraj 70 değil miydi bari barajı geçeydi öyle torpil yapaydı göze batmazdı en azından:KK53:

Yarasın aslanlarıma. Daha çok çalsınlar, daha cok hak yesinler, daha çok hukuku çiğnesinler. Çünkü bizim layığımız bu...
Çünkü eskiden oluyorsa simdi de olmalı. Katlanarak devam etmeli. Aman ha bi yerden tamir etmeye kalkmayalim çürümeye devam

Back