Tornavida oglumun testisine girdi..:((

Ilk mesajımda da size Yönelik art niyetli bir şekilde yorum yapmadığımı belirtmiştim beni yanlış anladınız sanırım. Yorumunuza müdahale etmek niyetiyle değil yanlış bilinen bir durumu ifade etmek için yazmıştım.

Bir doktor daha Görsün diye bende söyledim zaten ama bu kadar endişelenecek bir şey olmadığını söylemeye çalışmıştım ki dediğim gibi de olmuş çok şükür konu sahibinin oğlu iyiymiş.

Hastaneden doktorun sorumluluğu aldığına dair bir belge almasını söylemişsiniz yasal olarak böyle bir şeye gerek yoktur zaten doktor sorumlu demektir.

Sizinle ilgili bir durum değildi tekrar söylüyorum. Saygılarımla

Yaa oluyor iste kucuk kazalr allahm beternden korusun..dedeside binbr pismanlik yasadi kendini sucladi cok onunda dalginligi iste ne diyebilcen suan oglum cok sukur iyide problem cikmadi yoksa bise olsaydi allah korusun o zaman hersey bambaskada olabilirdi

Konunun üzerinden biraz geçmiş ama çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok sukur ki iyiynis oglusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…