- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 248
- 36
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
Cocuk urologu cocuk doktorunda ayrimi acaba nereye goturmeyelm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederm Yok allhtan pasli degilms daha yeni hic kullanilmams tornavidayms ve ucu keskinms ah allahm bize cocuklarmza bakabilmemz icin guc kuwwet wersn ben ondan cok agladm hastanedePasli falan degildi dimi Allah korusun asilari tamdir zaten ama siz yinede en iyi doktora goturun bence Cok gecmis olsun minige..
Tornavida paslı ve kirli olabilir. Doktora danışarak tetanoz aşısı yaptırmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.Merhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi
Canim muhtemelen derisini delmistir yoksa coccuk suan bile agridan duramazdi.Merhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi