• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tornavida oglumun testisine girdi..:((

Pasli falan degildi dimi Allah korusun asilari tamdir zaten ama siz yinede en iyi doktora goturun bence :( Cok gecmis olsun minige..

Cocuk dr anlamaz canim.cocuk bolumleri var ya cocuk urolojisine yada cocuk g.cerrahisine gotur het hadtanede cocuk ayrintili bolumler olmayabilir arastir ona gore gotur

Bi üroloğun görmesinde fayda var ay yavrum yaa nasıl canı acımıştır enfeksiyon olmamasına dikkat edin bu arada ilerde enfeksiyon yüzünden bi sorun yaşamasın çok çok çok geçmiş olsun

İçim bi'tuhaf oldu sizi düşünemiyorum bile. Çok büyük geçmiş olsun.
Yarın daha detaylı bir doktor kontrolüne gitmenizde fayda var, Allah korusun beterinden ama hiç olmazsa içiniz rahat eder.

Pasli falan degildi dimi Allah korusun asilari tamdir zaten ama siz yinede en iyi doktora goturun bence :KK43: Cok gecmis olsun minige..
Tesekkur ederm Yok allhtan pasli degilms daha yeni hic kullanilmams tornavidayms ve ucu keskinms ah allahm bize cocuklarmza bakabilmemz icin guc kuwwet wersn ben ondan cok agladm hastanede

Ay çok geçmiş olsun. Çocuk cerrahisi ya da üroloğuna götürmenizde yarar var. Daha detaylı bir tedavi yapılır.

Merhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi :mad:
Tornavida paslı ve kirli olabilir. Doktora danışarak tetanoz aşısı yaptırmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

yarın urologa goturup acılen gosterın
yada hemen sımdı konsültasyon isteyın doktordan urolog gorcek deme hakkınız vardır doktor evden cagırılıp yasal hasta hakkıdır
nolur nolmaz

Canim ihs biseyi yoktr bebisinin .
Bence bulundugun sehrin hastane yada unwsine gotr anlat pansuman yapildi sadece benim icim rahat degil de gecmis olsun .

Merhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi :mad:
Canim muhtemelen derisini delmistir yoksa coccuk suan bile agridan duramazdi.
Cunku yumurtaliklar deri icinde kayiyor,sabit degil,benimde oglum var,hani yumurtaliklari arada kontrol ediyorduk kucukken,yukari kacma durumu falan varmi diye,ozaman kayiyodu elimizden,tabi ben dr degilim,sadece mantik yurutuyorum,tabiki urologa gitur mutlaka icin rahat etsin.
Sana diyorum ama ben okadar panigim ki bu konularda,oglum dusse ciglik atarim o derece ,cok gecmis olsun,kayinbabanda amma dikkatsizmis yahi,o ani gozumde xanlandirdim icim ciz etti:KK43:

Çok çok geçmiş olsun, aşıları tamsa tetanoz için Endişe etmenize gerek yok o yönden. Ama şu an endişeniz çok yoğun yakın zamanda çocuk cerrahına götürmeniz iyi olur, sizi rahatlatmak açısından. Eğer çok belirgin bir delik yoksa kendiliğinden kapanacaktır, enfekte olmaması için pansuman yapmışlar zaten. Eğer ameliyatlık bir durum olsaydı emin olun zaten hemen müdahale ederlerdi. Tekrar geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider oğlunuz için

Ay icim bi kotu oldu.
Yavrucak nasil aci cekmistir.
Insallah hemen duzelir.
Bence bi doktorla kalmayin, baska doktorlarada gidin.
Hem agrisi/ enfeksiyon icin hemde ilerisi icin.
Su an bunu dusunmek en son sey ama su an yeterince ilgilenilmezse belki ilerde cocugu olamiycak evladinizin.
Allah korusun.

Back