• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tornavida oglumun testisine girdi..:((

Merhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi :mad:
Geçmiş olsun BACIM vakit kaybetme çocuk urologuna götür ama korkme icin rahat etsin diye

Gunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teskkur ederm cocuk cerrahina gidiyorum suan yarnda urolojiden randewu aldm bugun oglm bacaklari acik yurumeye basladi yeni sunnet olan cocuklar gibi agrm yok diyo ama hastanelerden korktugu icin bence agrm yok diyo yawrm :KK43:

Te
Geçmiş olsun.
Kardeşimin testislerinden birini 8 yaşındayken köpek ısırmıştı, hassas deri diye dikmemişlerdi bile, epey kanamıştı ama dikişsiz, sıkıntısız yara kapanmıştı. Mikrop kaptırmamaya özen gösterin, inşallah hemen geçer.
TesKur edrm kardesinizin suan bi sıkntisi yok dimi sizede gecms olsun ya benm en cok korkugum sey basima geldi

baya talihsiz bir şey olmuşya geçmiş olsun. dede de çok üzülmüştür benim yüzümden oldu diye. derine girseydi rahat olmazdı çocuk. inşallah her şey yolundadır.

Te

TesKur edrm kardesinizin suan bi sıkntisi yok dimi sizede gecms olsun ya benm en cok korkugum sey basima geldi
28 yaşında şimdi hala anlatır güleriz.
Bir de o gün anneme küsmüş, not yazıp güya evden kaçmış arka sokağa.
Notta da " özgürlüğü bulmaya gidiyorum" yazmış, bizde ne zaman özgürlük lafı geçse bu sohbet açılır hep.
Hiç bir sıkıntısı yok maşallah, inşallah sizin bebeğinizde de sıkıntı olmayacak.

Gunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teskkur ederm cocuk cerrahina gidiyorum suan yarnda urolojiden randewu aldm bugun oglm bacaklari acik yurumeye basladi yeni sunnet olan cocuklar gibi agrm yok diyo ama hastanelerden korktugu icin bence agrm yok diyo yawrm :KK43:
canim kanadi diyorsun açilma var illaki aciyodur biraz , ufak bi kesik olsa elimizde bi iki gun sizliyor demi
orasida deri hatat belki daha ahssastir boyle bisey için
bisey olmayacak insalalh ben inaniyorum

Bazı arkadaşlar aşı demiş ama 3 yaşındaki bir çocuğa şimdiye kadar 4 doz tetanos yapılmış olmalıdır koruyuculuğu devam ediyor zaten aşıya gerek yok

Bence antibiyotik isteyin. 10 gün kullansın. ayrıca iki güne bir açık yara varsa batikon ile pansuman yapın.

bazen acıl doktorları durumun cıddıyetını goremıyebılıyor uzmanlık alanı dısında oldugu zaman
hasta bu talepde bulunabılır
hekım secme hakkı oldugu gıbı bu hakka sahıptır
bıraz ısrar edılırse doktor muhakkak cagırılacaktır
egrr sıkıntı cıkarırlarsa butun sorumlulugu o esnada doktgor tarafından alındıgına daır yazılı evrak alsınlar
tabıkı yanlıs anlamam bılgı paylastıkca guzeldır
ısrarımın sebebı esım aynı sebepden dolayı 6 yasında tek testısını kaybetmıs :KK66:

Acil doktorları emin olun 3 Yaşında bir erkek çocuğun testisini kaybetme riskini Göze Alıp Üroloji uzmanını çağırmamazlık etmez, eşiniz 6 Yaşında olduğu dönemde malpraktis denen durum nedeniyle kimse ceza almıyordu, şu dönemde hiç bir doktor malpraktis riskini Göze alacak kadar cesaretli değil. Ayrıca ısrarcı olunması sadece oradaki tedavi ekibini gerer. Üroloji uzmanını çağırmak için Ürolojik acil olarak değerlendirme işini oradaki doktor zaten yapmıştır. Sıkıntı çıkarsa oradaki doktorun yazılı belge falan imzalamasına da gerek yoktur çünkü zaten yasal olarak o doktor sorumlu tutulur bir aksilik durumunda.

Acil doktorları emin olun 3 Yaşında bir erkek çocuğun testisini kaybetme riskini Göze Alıp Üroloji uzmanını çağırmamazlık etmez, eşiniz 6 Yaşında olduğu dönemde malpraktis denen durum nedeniyle kimse ceza almıyordu, şu dönemde hiç bir doktor malpraktis riskini Göze alacak kadar cesaretli değil. Ayrıca ısrarcı olunması sadece oradaki tedavi ekibini gerer. Üroloji uzmanını çağırmak için Ürolojik acil olarak değerlendirme işini oradaki doktor zaten yapmıştır. Sıkıntı çıkarsa oradaki doktorun yazılı belge falan imzalamasına da gerek yoktur çünkü zaten yasal olarak o doktor sorumlu tutulur bir aksilik durumunda.
pekı
benım oglumun testısıne tornavıda saplanırsa aynı dedıgınız gıbı acılde pansuman yaptırır urolog da gorsun dıye ısrarcı olmam tamam
aynı turkıyeden bahsedıyor olmalıyız ?
konu sahıbı doktor acıklayıcı ve cok ılgılı degıl dı dedı !
ısrarınızı anlayamadım bıde urolog gorsun, gormesı gerek, tek bı doktora ınanmayın neler yasanıyor dedım
konu sahıbının ıcı rahat olsun orda yoksada hastaneden talep edın dedım ne dedım suc mu ısledım
aaaaaa yorumuma nıye bukadar mudahale ettıgınızı anlamıyorum

Son düzenleme:
pekı
benım oglumun testısıne tornavıda saplanırsa aynı dedıgınız gıbı acılde pansuman yaptırır urolog da gorsun dıye ısrarcı olmam tamam
aynı turkıyeden bahsedıyor olmalıyız ?
konu sahıbı doktor acıklayıcı ve cok ılgılı degıl dı dedı !
ısrarınızı anlayamadım bıde urolog gorsun, gormesı gerek, tek bı doktora ınanmayın neler yasanıyor dedım
konu sahıbının ıcı rahat olsun orda yoksada hastaneden talep edın dedım ne dedım suc mu ısledım
aaaaaa yorumuma nıye bukadar mudahale ettıgınızı anlamıyorum
Tesekkur edrm ilginz icin ewet ilgisiz oldugu icin konu actim ne yapacagimi bilmedgm icin fikir edinmek istedm polege grmeyin lutfen herkez bilgisini paylasms benide yanls anlamyn sozum sadece size degil catuke catuke arkadsta bilgisini paylasms cok sukur oglum iyi hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum iyiki warsiniz :KK36:

Okurken içim gitti resmen arkadaşım. Ki sen ne çektin kimbilir. İyi haberini almak çok rahatlattı içimi. Çok çok çok geçmiş olsun. Büyükler şu çocukları severken nolur dikkat etsin ya! :( bi yakınımın akrabası ama yaşça büyk biri havaya atıp tutarken bebeği tutamıyor çocuk hop yere! Yine bi yakının babası parkta yaşının çok üstü oyuncağa erkek çocuk bu yaaa binecek aslan o aslan tutunur yapışır derken küt yere boynunun üstüne. Çocuğun orta kulak bişeyi zarar görmüş çocuk şuan şaşı bakıyor kafasını tutamıyor.
Tamam sevgi güzel ama dikkatli sevin şu çocuklaro :(
Geçmiş olsun tekrar.

Back