- 18 Aralık 2014
- 1.665
- 1.589
- 133
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Geçmiş olsun BACIM vakit kaybetme çocuk urologuna götür ama korkme icin rahat etsin diyeMerhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi
TesKur edrm kardesinizin suan bi sıkntisi yok dimi sizede gecms olsun ya benm en cok korkugum sey basima geldiGeçmiş olsun.
Kardeşimin testislerinden birini 8 yaşındayken köpek ısırmıştı, hassas deri diye dikmemişlerdi bile, epey kanamıştı ama dikişsiz, sıkıntısız yara kapanmıştı. Mikrop kaptırmamaya özen gösterin, inşallah hemen geçer.
28 yaşında şimdi hala anlatır güleriz.Te
TesKur edrm kardesinizin suan bi sıkntisi yok dimi sizede gecms olsun ya benm en cok korkugum sey basima geldi
canim kanadi diyorsun açilma var illaki aciyodur biraz , ufak bi kesik olsa elimizde bi iki gun sizliyor demiGunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teskkur ederm cocuk cerrahina gidiyorum suan yarnda urolojiden randewu aldm bugun oglm bacaklari acik yurumeye basladi yeni sunnet olan cocuklar gibi agrm yok diyo ama hastanelerden korktugu icin bence agrm yok diyo yawrm
bazen acıl doktorları durumun cıddıyetını goremıyebılıyor uzmanlık alanı dısında oldugu zaman
hasta bu talepde bulunabılır
hekım secme hakkı oldugu gıbı bu hakka sahıptır
bıraz ısrar edılırse doktor muhakkak cagırılacaktır
egrr sıkıntı cıkarırlarsa butun sorumlulugu o esnada doktgor tarafından alındıgına daır yazılı evrak alsınlar
tabıkı yanlıs anlamam bılgı paylastıkca guzeldır
ısrarımın sebebı esım aynı sebepden dolayı 6 yasında tek testısını kaybetmıs
Ewet doktorda aynisini soyledi zaten tornavidada temzmis dedi asiya gerek yokmus cnmBazı arkadaşlar aşı demiş ama 3 yaşındaki bir çocuğa şimdiye kadar 4 doz tetanos yapılmış olmalıdır koruyuculuğu devam ediyor zaten aşıya gerek yok
pekıAcil doktorları emin olun 3 Yaşında bir erkek çocuğun testisini kaybetme riskini Göze Alıp Üroloji uzmanını çağırmamazlık etmez, eşiniz 6 Yaşında olduğu dönemde malpraktis denen durum nedeniyle kimse ceza almıyordu, şu dönemde hiç bir doktor malpraktis riskini Göze alacak kadar cesaretli değil. Ayrıca ısrarcı olunması sadece oradaki tedavi ekibini gerer. Üroloji uzmanını çağırmak için Ürolojik acil olarak değerlendirme işini oradaki doktor zaten yapmıştır. Sıkıntı çıkarsa oradaki doktorun yazılı belge falan imzalamasına da gerek yoktur çünkü zaten yasal olarak o doktor sorumlu tutulur bir aksilik durumunda.
Buna şükür geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış siz bir sadaka verin yine deHastaneden geldik prof bakti torbalarina tekrar temizlediler yumurtaliklari patlamams cok sukurr cok ucuz atlatmsz ramak kalms yani yumurtaliga gelmesine allahm cok sukur omrumden omur gitti 1 gunde
Tesekkur edrm ilginz icin ewet ilgisiz oldugu icin konu actim ne yapacagimi bilmedgm icin fikir edinmek istedm polege grmeyin lutfen herkez bilgisini paylasms benide yanls anlamyn sozum sadece size degilpekı
benım oglumun testısıne tornavıda saplanırsa aynı dedıgınız gıbı acılde pansuman yaptırır urolog da gorsun dıye ısrarcı olmam tamam
aynı turkıyeden bahsedıyor olmalıyız ?
konu sahıbı doktor acıklayıcı ve cok ılgılı degıl dı dedı !
ısrarınızı anlayamadım bıde urolog gorsun, gormesı gerek, tek bı doktora ınanmayın neler yasanıyor dedım
konu sahıbının ıcı rahat olsun orda yoksada hastaneden talep edın dedım ne dedım suc mu ısledım
aaaaaa yorumuma nıye bukadar mudahale ettıgınızı anlamıyorum
Buna şükür geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış siz bir sadaka verin yine de[/QUOTE
Sagol cnm ewet sadaka wermeyi dusunuyorm oglum kac kere acillik oldu bu ilk degil her sefernde basindan tuz ekmek cewrp weriyoz allah kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?