Tornavida oglumun testisine girdi..:((

Çok çok geçmiş olsun.. Tetanoz aşısı gerekip gerekmediğini sorun mutlaka. Antibiyotik konusunda arkadaşlara katılıyorum, başlansa iyi olur...

yarın urologa goturup acılen gosterın
yada hemen sımdı konsültasyon isteyın doktordan urolog gorcek deme hakkınız vardır doktor evden cagırılıp yasal hasta hakkıdır
nolur nolmaz

Ürolog ya da başka bir hekimden konsültasyon istemek ancak acilde gören hekimin kararıyla mümkündür. Eğer acilde müdahale edildiyse ve ürolog görecek denmediyse hastanın böyle bir istek hakkı yoktur. Delik muhtemelen küçük olduğu ve testisin iç bölgesine hasar vermediği için doktor konsültasyon isteme gereği duymamıştır. Konsültasyon istenecek bir durum olsaydı emin olun acilde gören hiç bir hekim bu durumu riske atmaz ve Üroloji uzmanını çağırırdı. Bilgilendirmek amaçlı yazdım lütfen yanlış anlamayın. Saygılarımla

Doktor ne kadar ciddi olduğunu görmüş o yüzden çektirmemiştir diye düşünüyorum. Ama siz yine de steril tutup doktora tekrar gösterin.

Yaşı müsait mi bilmiyorum ama tetanoz aşısı yaptırsanız iyi olur.

Geçmiş olsun offf çok fena Görünmez kaza içiniz rahat olsun eminim bişeyi yoktur Rabbim korur melekleri.

Sagol cnm tamda bakamadilar gibi kipranip agmlktan icini goremdiler gibi ya anne olunca hic biseydn memnun kalmiyo insan hafta ici tekrar cocuk doktruna getrn mutlaka dediler

Bir tane doktora bağlı kalma ikinci doktora da götürebilirsin için rahat edecekse.Hiç değilse işi garantiye alırsın.

bazen acıl doktorları durumun cıddıyetını goremıyebılıyor uzmanlık alanı dısında oldugu zaman
hasta bu talepde bulunabılır
hekım secme hakkı oldugu gıbı bu hakka sahıptır
bıraz ısrar edılırse doktor muhakkak cagırılacaktır
egrr sıkıntı cıkarırlarsa butun sorumlulugu o esnada doktgor tarafından alındıgına daır yazılı evrak alsınlar
tabıkı yanlıs anlamam bılgı paylastıkca guzeldır
ısrarımın sebebı esım aynı sebepden dolayı 6 yasında tek testısını kaybetmıs

Bence mutlaka bir ürologa göster cnm .. Vakit geçirme yara üzerinden çok zaman geçmesin.. Bisey olduğunu düşünmüyorum ben ama yinede temkinli olmakta fayda var .. Bu arada dede de eminim çok üzülmüştür .. Geçmiş olsun ..

Geçmiş olsun.
Kardeşimin testislerinden birini 8 yaşındayken köpek ısırmıştı, hassas deri diye dikmemişlerdi bile, epey kanamıştı ama dikişsiz, sıkıntısız yara kapanmıştı. Mikrop kaptırmamaya özen gösterin, inşallah hemen geçer.

İçim cız etti ya Kıyamam ona. Ahh dedesi nekadar kötü olmuştur. Artık detaylı muayene den sonra kesin konuşurlar. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Rabbim yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun bütün vücudum titredi okurken rabbim şifa versin oğlunuza.kanama devam etmiyorsa kızarma morarma şişlik yoksa idrar yaparken kan gelmiyorsa çok bir hasar almamıştır canım.inşallah bir sorun yoktur siz yine de bir urologa götürün

Çocuk Cerrahisi ilgileniyor bu konuyla benim bildiğim..Cok ciddi bir durum olsa illaki sizi bilgilendirmek zorundaydi hastane içinizi ferah tutun. .Çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun içim cız etti hiç yoktan bir tetanoz iğnesi de mi vurmadılar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…