- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 248
- 36
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Sagol cnmçok geçmiş olsun .. doktorlar temizlerken çok derine girip girmediğini görmüştür o yüzden film istememiş olabilirler..siz içinizi ferah tutun..
Sagol cnmtamda bakamadilar gibi kipranip agmlktan icini goremdiler gibi ya anne olunca hic biseydn memnun kalmiyo insan hafta ici tekrar cocuk doktruna getrn mutlaka dediler
Hastaneye gidene kadar kan akti ben baktm delik wardi mercimek kadar urologmu ilgileniyo tamm hemen getririm sagolnEnfeksiyon kapmaması için uğrasın yoksa sıkıntı çoğalır . Derine girmemiştir diye düşünüyorum yoksa pansuman yapıp bırakmazlardı . Ama içiniz rahat edecekse iyileşme sürecinden sonra çocuğu bi ürologa götürebilirsiniz .
Butun asilari bitti ilkokula kadar yapilmyck demisti hemsireAsi takvimini hatirlamiyorum su an ama tetanoz asisi var miydi hemen o geldi aklima.
Antibiyotigi neden almali sizce yarn ben getrym en iyisi yawruma bise olcak diye ödüm patladi ne yapilmasi gerekiyosa hemn yaparmÜrolojiye götürmek daha mantıklı bu durumda antibiyotik verilmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?