• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tornavida oglumun testisine girdi..:((

KumraL_KrakeR

Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter 💕
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
5.095
14.270
248
36
Merhaba kizlar suan cok uzgunm nolur boyle biseyle karsilaniniz varsa benim icimi ferahlatsin..3 yasindaki oglumla bugun koye gittik esimn koyune.esimin babasida arka cebine tornavida koymus onun yoklugunu unutup oglumu sirtina alms ziplatp oyun oynatirken oglum birden inmek istms we tornavidanin ustune oturms olay aninda ben mutfaktaydm tam goremdm oglumn bagrmasiyla disari ciktm pijamasni delip testisine girms hemen acile gittik bizi arastrma hastanesine sewk etti orda cocuk doktoru bakti baticonla temzlediler ve eger agri kanama sisme olursa hemn getrn dedi benm icim.hic rahat degil ama ne bi film cektiler nede baska bisi sadece pansmn yapildi hayalari zarar gormus olabilirmi icinzde boyle bise yasayaninz yada duyaninz warmi :mad:

çok geçmiş olsun .. doktorlar temizlerken çok derine girip girmediğini görmüştür o yüzden film istememiş olabilirler..siz içinizi ferah tutun..

Enfeksiyon kapmaması için uğrasın yoksa sıkıntı çoğalır . Derine girmemiştir diye düşünüyorum yoksa pansuman yapıp bırakmazlardı . Ama içiniz rahat edecekse iyileşme sürecinden sonra çocuğu bi ürologa götürebilirsiniz .

çok geçmiş olsun .. doktorlar temizlerken çok derine girip girmediğini görmüştür o yüzden film istememiş olabilirler..siz içinizi ferah tutun..
Sagol cnm :( tamda bakamadilar gibi kipranip agmlktan icini goremdiler gibi ya anne olunca hic biseydn memnun kalmiyo insan hafta ici tekrar cocuk doktruna getrn mutlaka dediler

Çok çok geçmiş olsun.
Derin girmiş olsa pansumanla bırakmazlardı diye düşünüyorum.
Umarım tez zamanda iyileşir, bir sorun olmaz.
Çok üzüldüm gerçekten.

Sagol cnm :KK43: tamda bakamadilar gibi kipranip agmlktan icini goremdiler gibi ya anne olunca hic biseydn memnun kalmiyo insan hafta ici tekrar cocuk doktruna getrn mutlaka dediler

tabi götürün mutlaka ama tornavida saplanıp kalmadıysa bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.. anlıyorum sizi ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin..

Enfeksiyon kapmaması için uğrasın yoksa sıkıntı çoğalır . Derine girmemiştir diye düşünüyorum yoksa pansuman yapıp bırakmazlardı . Ama içiniz rahat edecekse iyileşme sürecinden sonra çocuğu bi ürologa götürebilirsiniz .
Hastaneye gidene kadar kan akti ben baktm delik wardi mercimek kadar urologmu ilgileniyo tamm hemen getririm sagoln

Pansumanini ihmal etmeyin antibiyotik de baslanmasi gerekebilir. Çok gecmis olsun çok uzuldum gercekten.

Back