topuklu aykkabı :(

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
merhaba kızlar
bundan aylar önce topuklu aykakbı aldım. (5 cm filan topuğu) ilk başlarda yürürken zorlandım ilk kez giydiğim için sonra bi kaç kez giyince baya baya alıştım ayakkabıya, hatta bi kaç gün önce bi yere düğüne gittim, düğünden önce arkadaşlarla oranın tarihi yerlerini gezdik. aslında dağ tepe gezdik diyebilirim. böyle gezeceğimizi bilmediğimden topuklu giymiştim ben ama hiç sorun olmadı çok çok rahat gezdim ben bile şaşırdım bu kadar alıştığımı bilmiyordum...

neyse bugün de

bu ayakkabıdan aldım. topuğu 9 cm filan ama yü-rü-ye-me- diiimmm
bulunduğum şehrin yolları asfalt değil. belediye sağolsun bi asfalt atmadı. inanırmısınız şehir merkezinin sokakları köy gibi resmen çakıl taşları dolu. normal ayakkabı ile zor yürürken bırakın topuklu ile nasıl gezebilirim ki. giydim dışarı çıktım, biraz yürüdüm ama yürüyemedim tekrar eve geldim spor ayakkabı giydim çıktım, arkadaşlarıma karşı da utandım biraz.

ya ben nasıl bu ayakakbı ile yürümeyi öğrencem. böyle dışarda gezerek de alışamicam anladım bunu. diğer ayakkabımın topuğu hem daha alçak hem biraz daha kalındı onla çok zorun yaşamadım ama sanırım bunu aldığımla kalcam. sevgilimin yanına giderken filan giymeyi düşünüyodum o zamana kadar da alışmam gerek ama sanırım alışamicam moralim bozuuukkk topuklu aykkabı ile yürüyebilen arkadaşlarım bile bu yollarda biz bile yürüyemiyoruz diyor ayrıca bi arkadaşım 2 kez topuğunu yaptırmış taşlar yüzünden.

ben nasıl alışabilirim bilmiyorum:2:

Son düzenleme:
Hiç denemedim ama dolgu topuklu ayakkabıların nispeten daha rahat olduğunu düşünüyorum.

Benim gibi topuklu ayakkabı aşkın varsa 10 cm topukluları daha severek giyiyosun canım sana daha rahat geliyor :) Senin için önerebiliceğim tek şey topuklu ayakkabılarını severek giymek, böylece yorgunluğuna seve seve katlanırsın..

topuklu ayakkabi giyen bayanin sabrina hayranim..ben giyemiyorum malesef ozel durumlar disinda..sagligim daha onemli gorsellikten..

ilk zamanlarda bende çok zorlanmaıştım ama ben işin zorundan başladım şuan kı platforma ayakkabımın topuk boyu 12,5 cm ve çok rahatım soracaksın kı nasıl düşe kalka ögrendım yollarda utandığımda oldu düştüğümde ama acayıp azımlıyım sonunda başardım şuan 10a yakın topuklu ayakkabı sayım ve vazgeçilmezlerim arasında ben yureyebılırım de çık yola yavaş yavaş yürü koşma =))

tatlim zamanla 9 degil 19 cm'e bile alisiyorsun.. ustelik onlarsiz kendini artik guzel hissetmemeye basliyorsun... (ustelik benim boyum 1.78 ama hic 10cm'den kisa topuklu ayakkabim yok)

topuklar bence kozmetik ve moda Tanrisinin kadinlara en guzel armaganlarindan birisi :)

ay utanıyorum valla küçük küçük adımlarla gidiyorum ama bu yollarda alışmak zor yollar asfalt düz olsa daha rahat alışırım ama taşlı yollarda çok zor oluyo:2: moralim bozuluyo düşcem diye, herkes bana bakıyo gibi geliyo. evde filan giysem belki öyle alışabilirim:26:

Ben 2 3 kere denedim olmadı bıraktım ama platform topuklar çok iyimiş denge açısından..Birazda gazlandım hani

bende bir kaç defa denedim yürümeyi off çok zorlandım hele ayakkabıyı çıkarınca o nasıl bir ağrıdır ama şu da bir gerçek topuklu ayakkabıyla yürümek ayrı bir zevk ama alışmak lazım :) platformlar kesinlikle normal topukludan daha rahat 3-4 tane topuklu ayakkabım var ama hep spor giyiyorum sanırım bu gidişe bi dur demem lazım

evet biraz evde denemek lazım yaa bende ilk başlarda dışarda giymekten korkuyordum sora alıştım

beceremiyorsan ayakkabınında içine etme kendinide rezi etmel tatlım topuklu aykakabı sanattır mozart gibi değil ha anlış anlayıp ben zaten mozartcıyım dersin şimdi

beceremiyorsan ayakkabınında içine etme kendinide rezi etmel tatlım topuklu aykakabı sanattır mozart gibi değil ha anlış anlayıp ben zaten mozartcıyım dersin şimdi
siz taktınız sanırım bana iki konuma da ters ters cevaplar yazmışsınız. beceremiyorsan değil ilk giydiğim ayakkabıyla da ilk başlarda zorlanmıştım ama bi kaç kez giydikten sonra alıştım ve okuduysan gayet rahat yürüdüğümü söyledim. şimdi biraz daha yüksek topuklu bi ayakkabı aldım gene ilk olduğu için bana göre zorlanmam normal -ki yıllardır topuklu giyen arkadaşlarım bile zorlanıyorlar bu yollarda bunun da açıklamasını yaptım. ayrıca aldığım günden beri evde deniyorum ve alışmaya başladığımı hissediyorum, istedikten sonra neden olmasın. nasıl bir üsluptur o öyle "beceremiyorsan içine etme" filan!!!

aldığın bu bootie çok hoşmuş tatlım,ama ince topuklulara alışmak zordur evet kısa bile olsa ince topuk zorlar insanı,tavsiyem yavaş ve küçük adımlaretekle çok zarif ve güzel oluyor ince topuk,bir de zaten ince topuklu ayakkabı yürümek için değil canım,salon ayakkabısı yani hiç yol katedmeyeceğin,arabayla kapıdan alınıp diğer kapıya bırakılmak içindir aslında,bir türkler pek bilmiyoruz bunu,kısa mesafe 100-150 m bile,bir mekandan diğerine giderken bile hepimizin en azından topuğunun alt kapağı çıkıyor,doğal bir durum kısa adımlarla ve tabi başlangıçta arkadaşının ya da sevgilinin koluna girerek çözebilirsin sorunu,bir de evet forumda gitgide takmaların arttığını görüyorum,bana da geçende takan oldu,başka iş ve reelde takacak insanlar bulmalarını temenni ediyorum artık,güle güle kullan

Kızlaaarrr evde giyiyorum ayakkabıyı ara sıra ve artık koridor boyunca çok rahat yürüyebiliyorum
artık dışarda giyebilcem rahatlıkla inanıyorum

ben 10 cm bile giysem eve döndüğümde ağrıdan ölüyorum... yolda acı çeke çeke yürüyorum sevgilim çok seviyor naabimmm

ben 10 cm bile giysem eve döndüğümde ağrıdan ölüyorum... yolda acı çeke çeke yürüyorum sevgilim çok seviyor naabimmm
e zamanla alışırsın canım. ben öğretmenlik okuyorum ilerde giymek istiyorum okulda filan, ayriyeten benim sevgilimde seviyo topukluyu, bende artık giymem gerektiğini düşünüyorum 20 yaşına geldik giyelim artık dimi. anamızın karnından topukluyla çıkmadık alışmak lazım valla

Kızlaaarrr evde giyiyorum ayakkabıyı ara sıra ve artık koridor boyunca çok rahat yürüyebiliyorum
artık dışarda giyebilcem rahatlıkla inanıyorum

Ben de bunu önerecektim evde sık sık onu giyin halıların üzerinde yürümeye çalışın

canım bnde evde alışmaya çalışmıştım evle sokak aynı şey deil evde daha rahat yürüyosun eğim yok çukur yok :) dışarı çıkınca iş değişiyo ama bi yerden başlamak lazım almışsın madem giy:) alışırsın

Aynen yaa hele şu yumuşak topraklara gelinca topuklar batıyor yürümekte zorlanıyorum

evde yürümesi güzelde alt katta çatlak bi komşun varsa topukların sesine ne der?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…