- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
- Konu Sahibi Canansever
Kızlar Boyum 1,70 Topuklu Ayakkabı giysem sırırtır mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyum 1.73 54 kiloyum zayıfa yakınım ve genelde topuklu giyiyorumm uzun bacaklıyımda hiç olumsuz bi yorum almadımmm genelde çevrem manken olarak tanımlıyolar beni kadınlara en cok yakışan şey topuklu ayakkabı bence
boyum 1.73 54 kiloyum zayıfa yakınım ve genelde topuklu giyiyorumm uzun bacaklıyımda hiç olumsuz bi yorum almadımmm genelde çevrem manken olarak tanımlıyolar beni kadınlara en cok yakışan şey topuklu ayakkabı bence
zayıfa yakın mısın sen zayıftan da öte sıfır bedensinn
Topuklu ayakkabı boyu uzatmak için değil bayana zerafet ve kadınsılık katmak içindir bence...Uzun boylu kadınlara daha çok yakıştırıyorum ben..
Giymende hiç bir sakınca yok..Hatta çok da yakışır
ben simdiye kdr kotu bir yorum almadım ne erkeklerden ne kadınlardan gorenlerin dikatini cekiyor ama gayet iyi seyler soyluyorlar napalım cnm boyumuz uzunsa hem topuklu ayakkabı kısa boylular icin yapılmadıya
Neden sırıtacakmış ki?Tr ortalamasının üstünde değilsin canım.Ortalamanın üstünde olsaydın da giymeliydin. :)
Kızlar Boyum 1,70 Topuklu Ayakkabı giysem sırırtır mı ?