topuklu ayakkabı

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Merhaba kızlar internetten 8 cm topuğu olan bir ayakkabı aldım her şey iyi güzel de yürürken topuk kısmı arkadan biraz çıkıyor şu şeffaf jellerden aldım yapıştırdım ama gene de topuğumda biraz çıkma oluyor. Mağazalara gittim başka ayakkabılar denedim onlarda da aynı şekilde arka kısımda biraz çıkma oluyor. Kendi ayağımdan şüphelendim. :37: Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba kızlar internetten 8 cm topuğu olan bir ayakkabı aldım her şey iyi güzel de yürürken topuk kısmı arkadan biraz çıkıyor şu şeffaf jellerden aldım yapıştırdım ama gene de topuğumda biraz çıkma oluyor. Mağazalara gittim başka ayakkabılar denedim onlarda da aynı şekilde arka kısımda biraz çıkma oluyor. Kendi ayağımdan şüphelendim. :37: Sizce ne yapmalıyım?

resmi yokmu? bakalım bi

bana mesaj atmışın 342013 ben yeni katıldığım icin mesaj atamıyorum k.bakma yani evet yazılarını okudum dobra geldin bana o yüzdennn ....

bana mesaj atmışın 342013 ben yeni katıldığım icin mesaj atamıyorum k.bakma yani evet yazılarını okudum dobra geldin bana o yüzdennn ....

arkadaşım kusura bakma senin açtığın konunun içinde konuşuyoruz ama napalım dobralığımı beğenmişsin evet ben ya doğru konuşmalıyım yada doğru konuşmayacaksam susmalıyım bu düşüncedeyim

ayağının hiç bir günahı yok zavallı ayağın fıtratına uymayan bu ayakkabıyı giyip güzel ayaklarına eziyet etme topuğu bir olan yüksek topukluları giy çok istiyorsan uzmanlar kızıyor ayak sağlığını bozuyor diye güzel görünmek için kendine eziyet etme

acaba numarasını yanlış mı aldınız? ya da ayağınız benimki gibi buçuklu numara olabilir, o zaman çoğu mağazanın ayakkabısı tam olmuyor, özel buçuklu numara ayakkabı satan mağazalardan alışveriş yapmak gerekiyor. ya da geçici bir yöntem olarak o dediğiniz jel destek+pamuk koyabilirsiniz. pamuğu kalın bir şekilde koyabilirsiniz.

Galiba ayağım buçuklu ama markasına göre ya 37.5 ya da 38.5 nasıl iş anlamadım gitti.

aynı dert bende de var zaten giyemem de topuklu ayakkabı :D:D mecbur özel günlerde giyiyorum düşmezsem :) bi çağre bulunursa banada ltfnn sölermisnzz :D

Back