- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Merhabalar hanımlar ;
Sorun şu ki ayağımda su kemik çıkıntısı var ....ama düğün çok yakınımin kıyafetimin birini aldım hatta ...
Normal hayatımda ayak probleminden dolayı babet bile giymiyorum sürekli spor ayakkabı giyiyorum (doktor tavsiyesi)
İki gün mecburen giyeceğim topuklu abiye nin hakkını vermek için
Önereceği iz marka model var mı ???
Normalde topuklu ayakkabı giymedim gelinligimin altına bile az topuklu rahat bı ayakkabı giymiştim
Boy kısa kilo da olunca biraz uzun gözükmek istiyorum
Tesettur Abiye şu an aldığım abiye nin altında gozukmeyecek bile ayakkabı ama ikinci elbise belli değil daha
Yardiminiza ihtiyacım var .bildiginiz marka ve model varmı kullanım rahatlığı olan ???
(Ayakkabilardan Birinin rengi kesin siyah olacak diğeri belli değil )
Şimdiden tşkler ....
Sorun şu ki ayağımda su kemik çıkıntısı var ....ama düğün çok yakınımin kıyafetimin birini aldım hatta ...
Normal hayatımda ayak probleminden dolayı babet bile giymiyorum sürekli spor ayakkabı giyiyorum (doktor tavsiyesi)
İki gün mecburen giyeceğim topuklu abiye nin hakkını vermek için
Önereceği iz marka model var mı ???
Normalde topuklu ayakkabı giymedim gelinligimin altına bile az topuklu rahat bı ayakkabı giymiştim
Boy kısa kilo da olunca biraz uzun gözükmek istiyorum
Tesettur Abiye şu an aldığım abiye nin altında gozukmeyecek bile ayakkabı ama ikinci elbise belli değil daha
Yardiminiza ihtiyacım var .bildiginiz marka ve model varmı kullanım rahatlığı olan ???
(Ayakkabilardan Birinin rengi kesin siyah olacak diğeri belli değil )
Şimdiden tşkler ....