Topuklu ayakkabı....yardım eder misiniz ?

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
18 yaşındayım artık topuklu giymek istiyorum ama yaşıma hangileri uygun olur karar veremiyorum birkaç örnek ekleyebilirseniz çok sevinirim.

18 yaşındayım artık topuklu giymek istiyorum ama yaşıma hangileri uygun olur karar veremiyorum birkaç örnek ekleyebilirseniz çok sevinirim.

ımmmm tatlım artık giymek istiyorum dediğine göre ilk olucak. öncelikle platform değilde normal olanlardan başla. topuk uzunluğunuda fazla tutma sakın zamanla alıştıktan sonra topuk uzunluğunu arttırabilirsin. dar kotun altına topuklu çok şık oluyor vazgeçilmez ikili:) 18 yaşındasın ve cıvıl cıvıl giymen gerek pembe tonları öneriyorum ben benim pembenin nerdeyse her tonunda topuklularım var çok tatlı oluyolar ama pembeye de her renk uymuyo üst kısma ne giyceğine bağlı. siyah mutlaka bulunması gerekir ayakkabı dolabında kurtarıcı renk

sağol arada giyiyodum da mezuniyetimde falan günlük hayatta kullanmıyorum üniversiteye gideceğim için alışveriş yapıcam pembe çok güzel duruyo gerçekten

dolgu topuk alabilirsin rahat olursun baya
az topuklu ayakkabılardan alabilirsin
sonra gittikçe yükseltirsin
bi baktın ki zaten alışmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…