Gelinlik Ayakkabısı topuklu ayakabi ve sicak hava!!

topuklu aykkabılar için , yazın terleyip ayağının kayıp ön parmlaklarını vurmasını istemiyorsanız yarım silikon tabanlıklar var onlardan deneyin. Ben tam tabanlık kullanıyorum normal günlük ayakkabılarımda, ayaklarım çok problemlidir. 39 numara spor ayakkabı bile 2 gün giyersem vurur ama silikonları aldığımdan beri çok rahat ettim, temmuzda benim de nikahım var, alçak topuklu sade rahat bir ayakkabı bakıyorum, ama yarım silikon da mutlaka alıcam.

topuklu aykkabılar için , yazın terleyip ayağının kayıp ön parmlaklarını vurmasını istemiyorsanız yarım silikon tabanlıklar var onlardan deneyin. Ben tam tabanlık kullanıyorum normal günlük ayakkabılarımda, ayaklarım çok problemlidir. 39 numara spor ayakkabı bile 2 gün giyersem vurur ama silikonları aldığımdan beri çok rahat ettim, temmuzda benim de nikahım var, alçak topuklu sade rahat bir ayakkabı bakıyorum, ama yarım silikon da mutlaka alıcam.

hmmm tsk ederim canim, aklimda bulundurcam yarim silikon tabanlari:34:

kizlar bisey sorucam.. topuklularda platformlu olanlar dahami rahat oluyo?
hic giymedim cok merak ediyorum...

kizlar bisey sorucam.. topuklularda platformlu olanlar dahami rahat oluyo?
hic giymedim cok merak ediyorum...

platform cok yuksek topuk ama genelde topugu kalin oldugu icin yurumek biraz daha kolaylasiyo tabi ilk defa giyeceksen mutlaka evde dene topugun boyuna alis..

Back