Gelinlik Ayakkabısı topuklu ayakabi ve sicak hava!!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
benim nisanlim cook uzun bende normal boy:) gelin ayakabim cokk topuklu olmasini istiyorum ama dugunumuz yazin o sicak ve nemli havada olacagi icin korkuyorumda:S
temmuz ayinda dugunu yapanlar acaba topuklu ayakabi onerirlermi?? simdiden tskler:)

im nişanım geçen yıl 25 temmuzdaydı ve ben 12 cm platform giydim hiç zorluk çekmedim gelin ayakkabımıda platform alıcam boy farkı olunca mecburuz aslında :)

im nişanım geçen yıl 25 temmuzdaydı ve ben 12 cm platform giydim hiç zorluk çekmedim gelin ayakkabımıda platform alıcam boy farkı olunca mecburuz aslında :)

ahhh ahh keske 10 cm daha uzun olsaydim, nisanlim cokk uzun yaninda cok kisa kaliyorum:S bende platform dusunuyorum ama korkuyorum dugun bitmeden ayaklarim o havada piserse:S

Eğerki bulabilirsen, dolgu topuk al canım, onlar biraz daha ayağı yormuyor. Genelde tavsiye edilen şeylerden biride, ayakkabıyı evin içinde bir kaç gün giy, ayağın alışsın canım, düğünde daha rahat edermişsin:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benım dugunum 25 hazıranda aldım ben gelınlık ayakkabımı 11 pont
sanırım
gizli platform ama çok rahat terlemesinini istemiyorsan
ayak kremlerı var onlardan kullanabılırsın mesela

benimde 25 haziranda canım bende 9 cm topuk aldım ama nasıl giyeceğim bilmiyorum ilk kez bu kadar yüksek giyeceğim

ben normalde topuklu ayakabiya cok kulanirim. ama yazin endiseliyim cunku ayak terleyince yara cabuk oluyo.
hmm krem bak iyi fikir tsk ederim canim. kalin topuk belki daha rahat olur. tsk ederim kizlar yorumlar icin supersiniz:61:

ince topuklular pek rahat olmuyo en rahatı bıle yarım saatten sonra ayagını agrıtır
oyuzden kalın topuklular daha rahat oluyo
kremlere gelınce piyasada rahat bulursun jel gıbı oluyolar sürünce terletme yapmıyo

aynen öyle ama pek kullanamıyorum ben topuklu ayakabıları ayak tabanlarım şişiyor benimde eşimin arasında bayağı boy farkı var :(

Canım Tansaş ve Migroslarda "Nexcare" diye bi ayakkabı bandı satılıyo. benim de ilk giydiğim bütün ayakkabılar ayağımı yara yapıyo, ama nişanımda denedim bu bant gerçekten çok iyi :34:

Benim de 26 haziran da düğünüm, topuklu ayakkabı alışkanlığım olmadığı için bende korkuyorum nası geçer o gün okadar saat ayakta die :17: Platform topuklu, bilekten bağlamalı ve burnu açık bi model yaptırıyorum, gelinlikçim en rahat model olduğunu söyledi, aklında bulunsun...

ayy kizlar tsk ederim icim biraz olsun rahatladi ayak konusunda. dediginiz gibi yapacam krem ve band ne varsa hepsinden alicam :1:

ben ince topuk cokk severim, acayip sexsi bulurum ama dugun gunu biraz kalin olmasina dikat edecem:61::61:

şimdiden hayırlı olsun tatlım umarım rüya gibi bir düğün senin olur dert etme yani ayakabıyı falan mutluluguna bak sen cnm :)

şimdiden hayırlı olsun tatlım umarım rüya gibi bir düğün senin olur dert etme yani ayakabıyı falan mutluluguna bak sen cnm :)

canim yaa cok guzel konusuyorsun. :61: amin ins allah herkese guzel bi dugun ve damat nasip eder:34:

canim yaa cok guzel konusuyorsun. :61: amin ins allah herkese guzel bi dugun ve damat nasip eder:34:

teşekkür ederim tatlım benim, Allah bana nasip etti darısı şimdi sana olsun hem şimdi benim 1 tane kızm oldu bugün ilk yaş gününü kutluyacam çok heyecanlıyım :66: umarım seninde dünyalar güzeli sağlıklı bir kızın olur :)

teşekkür ederim tatlım benim, Allah bana nasip etti darısı şimdi sana olsun hem şimdi benim 1 tane kızm oldu bugün ilk yaş gününü kutluyacam çok heyecanlıyım :66: umarım seninde dünyalar güzeli sağlıklı bir kızın olur :)

ayy amin amin ins benimde bir gun bir kizim olur.:61:kiz cocuklarini cokk severim..
allah kizini size bagislasin, ve dogum gununu kutluyorum.

ayy amin amin ins benimde bir gun bir kizim olur.:61:kiz cocuklarini cokk severim..
allah kizini size bagislasin, ve dogum gununu kutluyorum.

aaa çok teşekkür ederim inşallah gün gelir bende sizin kızınızın doğum gününü kutları çok sağol teyzesi :))

Back