Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım kuru yapıyorsun değil mi birde kullandığın törpüde önemli .. ne çeşit bir törpü kullanıyorsun ..birde yenisini alıp dene istersen.. topicte bir arkadaşımızın verdiği linkte var uzmanı bir dinle istersen.. daha sonra yeniden yazarsan sevinirim canım..
Çatlamaya ve nasırlaşmaya meyilli olan ayakların günlük bakımı için geliştirilmiştir.
Etkisi: Benzersiz formülü sayesinde, her gün düzenli olarak kullanıldığında 7 gün içerisinde ayaklardaki kuruluk ve çatlakları giderir. Kremin bakım yapan formülü, çatlakların oluşumunu önler, tahrişleri yatıştırır, cildin yenilenmesini hızlandırır ve kalıcı rahatlık ve ferahlık sağlar. Zengin formülü cilt yapısını geliştirir ve yeni nasır ve çatlak oluşumunu önlemeye yardım eder. Cilt yumuşak ve pürüzsüz olur ve yenilenir.
Aktif Bileşenler: Buğday tohumu yağı, üre, betaine, papatya özü, vitamin kompleksi (A, E, F, H), mentol, kafur.
Kullanım: Temiz ve kuru ayaklarınıza günde iki kere masaj yaparak yedirin. İki haftalık kullanımdan sonra mevcut durumu korumak için günde bir kere olmak üzere kullanmaya devam edin. Açık yaralara ve iltihaplı bölgelere uygulamayın. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
nasıl bir törpü kullanmamız gerek resmini eklerseniz çok sevinirim.. ben kuaförlerde olanlardAn kullanıyorumm... tahta saplı üstü zımpara gibi olanlardan... sonuç alanlar hangisinden kullanıyor yazarsanız sevinirima.s.
ponza taşıyla boşa kürek sallamışım bunca zaman... ben de geçenlerde bi arkadaşın tavsiyesiyle topuk törpüsü aldım... sonuç gerçekten mükemmel... topuklarım bembeyaz oldu... bi de lapitak ayak kremini tavsiye ediyorum.. ilk kullanımda bile fark ediyor....
canım bence ponza taşı alma ayak törpüsü al.. kozmetik satan dükkanlardan alabilirsin.. öle pahalı bişey de değil 3- 5 lira bişii.. ama daha önce topuk törpüsü yada ponza kullanmadıysan kesinlikle başlama derim.. eğer çok kötü olmuyosa ayaklarının altı...