• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklarnz banyodan nce trpleyin...

Denemdim ben bu tavsiyeyi arkadaşlar %100 çözmesede gayet başarılı birde sirkeli suyu ilave edicem ben bu bakıma bakalım sonuç ne olacak. ınce uzun düz törpü ile yapıyorumm banyo öncesinde banyodan sonra bir güzel kremliyorum rahatça geziyorum sandaletlerle..

kadisim önerin içn saol rende işe yarar sanmıştım kaçkez almaktan caydım senin dediğini alcam canımm bakımlı yaklar istiyorummm bendeezemuszemus

Denemdim ben bu tavsiyeyi arkadaşlar %100 çözmesede gayet başarılı birde sirkeli suyu ilave edicem ben bu bakıma bakalım sonuç ne olacak. İnce uzun düz törpü ile yapıyorumm banyo öncesinde banyodan sonra bir güzel kremliyorum rahatça geziyorum sandaletlerle..

canım birkaç seferde faydasını pek göremeyebilirsin ama ilerleyen zamanlarda işe yaradığını göreceksin muhakkak..:1rolleyes:
Dediğin gibi banyodan hemen sonra ayaklar kurumadan yağlı olmayan nemlendirici bir krem ile bakım tamamlanıyor ..:lepi:
kadisim önerin içn saol rende işe yarar sanmıştım kaçkez almaktan caydım senin dediğini alcam canımm bakımlı yaklar istiyorummm bendeezemuszemus

çok memnun kalacağına emin olabilirsin canım...:dance:

Ben de iyi bir şey yaptığımı zannederek her banyoda yumuşamışken ponzalıyordum topuklarımı.Hiç de faydasını görmüyorum diyodum...Ne krem kullandıysam da nafile..Ben de artık banyodan önce olanı denerim.....Teşekkürler bilgi için....

Ben de iyi bir şey yaptığımı zannederek her banyoda yumuşamışken ponzalıyordum topuklarımı.Hiç de faydasını görmüyorum diyodum...Ne krem kullandıysam da nafile..Ben de artık banyodan önce olanı denerim.....Teşekkürler bilgi için....

canım sonucu paylaşırsan memnun olurum...a.s

canım az önce kuru törpüledim ayağımı akşama doğru duştan sonra nemlendirici sürücem... bu törpüyü iyice ölü deri yok olana kadarmı yapıcaz ayaklarımın altında hafif yanma var çünki şuanda çokmu zorladım acaba... bide ne kadar sürede bi yapıyosun bilgi verirsen sevinirim canım...

canım kremimi sürdüm çorabımı giydim şimdilik harika görünüyolar inşallah hep böyle kalır... bi kaç gün sonra tekrar bildiririm sonuçları:))

canım az önce kuru törpüledim ayağımı akşama doğru duştan sonra nemlendirici sürücem... bu törpüyü iyice ölü deri yok olana kadarmı yapıcaz ayaklarımın altında hafif yanma var çünki şuanda çokmu zorladım acaba... bide ne kadar sürede bi yapıyosun bilgi verirsen sevinirim canım...
canım kendini helak edene kadar törpüleme ..zaten bir süre sonra farkı göreceksin..benim artık pek fazla sıkıntım kalmadığı için topuklarımla ilgili birkaç banyoda bir yapıyorum ama her akşam nemlendiricimi sürüyorum mutlaka..istersen bir süre her banyodan önce yap ve ayakların kurumadan nemlendiricini sürmeye devam et..
canım kremimi sürdüm çorabımı giydim şimdilik harika görünüyolar inşallah hep böyle kalır... bi kaç gün sonra tekrar bildiririm sonuçları:))

sevindim canım ilerleyen zamanlarda daha da güzel görünecekler..a.s

uzun zamandır böyle görünmüyodu ayaklarım valla.. banyodan sonra ponzayla ovuyodum ona rağmen yinede böyle olmuyodu sirkeli su filan hepsini denedim bende ayyy inşallah hayal kırıklığına uğramam yaa çook teşekkürler canım paylaştığın için ilerki günlerde daha iyi olucak diyosun sana güveniyorumma.s.a.s.a.s.

uzun zamandır böyle görünmüyodu ayaklarım valla.. banyodan sonra ponzayla ovuyodum ona rağmen yinede böyle olmuyodu sirkeli su filan hepsini denedim bende ayyy inşallah hayal kırıklığına uğramam yaa çook teşekkürler canım paylaştığın için ilerki günlerde daha iyi olucak diyosun sana güveniyorumma.s.a.s.a.s.

canım zaten banyodan sonra törpüyle veya banyoda ponza ile yaptığımızda alttaki sağlıklı deriyide kaldırp atıyormuşuz :gitme:
bu yolla tamamen üstteki ölü deriyi atp sağlıklı derinin korunmasını sağlıyoruz..bide nemlendirince pamuk gibi oluyorlar..sırnaşık şey
evet canım emin olabilirsin daha güzel görünecekler..
ohhh şöyle mis gibi giyelim terliklerimizi sandaletlerimizi dimi ama...zemuszemus

hmm ben de daha önce bir kere banyodan evvel yapmıştım ama annem yara edersin diye korkutmuştu sonuçtan memnun kalmıştım ama bir daha yapmamıştım demek doğrusu buymuş CADIARZU bundan sonra böyle yaparım teşekkürler a.s.

bende bunların hepsini yapıyorduma ma işte çoğunlukta olduğu gibi ters uyguluyordum bunuda denicem teşekkür ederim paylaşımın için

hmm ben de daha önce bir kere banyodan evvel yapmıştım ama annem yara edersin diye korkutmuştu sonuçtan memnun kalmıştım ama bir daha yapmamıştım demek doğrusu buymuş CADIARZU bundan sonra böyle yaparım teşekkürler a.s.
evet canım malesef yanlış bildiklerimiz doğru,doğru bildiklerimizde yanlış olabiliyormuş demek ki...yasakkelime
bende bunların hepsini yapıyorduma ma işte çoğunlukta olduğu gibi ters uyguluyordum bunuda denicem teşekkür ederim paylaşımın için

rica ederim canım...kaydirigubbakcemile5

Sonuçta kese yaptırmadan önce hamamda da yumuşatıyoruz cildimizi şimdi bu mantıkla keseyide kuru kuru yaptırmamız lazım malum orda da ölü deriyi atıyoruz.Ben ayaklarıma hayatım boyunca bir kere bile törpü sürmedim sadece ayda bir ayak peelingi yaptım ölü deriyi atmak için.Şu an topuklarımda ne bir sertlik ne bir çatlak hiçbirşey yok.Zararın neresinden dönülse kardır eğer yapıyorsanız hemen törpü alışkanlığınızı bırakın.

Sonuçta kese yaptırmadan önce hamamda da yumuşatıyoruz cildimizi şimdi bu mantıkla keseyide kuru kuru yaptırmamız lazım malum orda da ölü deriyi atıyoruz.Ben ayaklarıma hayatım boyunca bir kere bile törpü sürmedim sadece ayda bir ayak peelingi yaptım ölü deriyi atmak için.Şu an topuklarımda ne bir sertlik ne bir çatlak hiçbirşey yok.Zararın neresinden dönülse kardır eğer yapıyorsanız hemen törpü alışkanlığınızı bırakın.

Maalesef çok düz bir mantık kullanmışsınız leyla hanım..:olmaz:

Lütfen yukardaki linki tıklayıp uzmanına kulak verin..

fizik problemi çözmüyorum ya başka nasıl mantık kullanayım yahu:)
Bu işin en baba uzmanı bence Mavala ve Scholl'dur ben onların yalancısıyım..Bu işin aslında püf noktası topuk derisini inceltmemek.ıncelen deri çatlıyor çünkü..Törpü de yapıyorsanız peelig de münkün olduğu kadar sadece üstteki ölü tabakayı atalım.Bepantene de çok iyi geliyor ayağa.

valla bende dertliyim dediginiz gibi sertlesiyor git gite bende bonyada islakken yumusayinca yapiyordum
kuru deniycem bende c ok sagolun

ben de denemeyi düşünüyorum,bu sefer de kuru yapalım bakalım ne olacak?olmadı eski yöntemimize döneriz

Back