Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemdim ben bu tavsiyeyi arkadaşlar %100 çözmesede gayet başarılı birde sirkeli suyu ilave edicem ben bu bakıma bakalım sonuç ne olacak. İnce uzun düz törpü ile yapıyorumm banyo öncesinde banyodan sonra bir güzel kremliyorum rahatça geziyorum sandaletlerle..
kadisim önerin içn saol rende işe yarar sanmıştım kaçkez almaktan caydım senin dediğini alcam canımm bakımlı yaklar istiyorummm bendeezemuszemus
Ben de iyi bir şey yaptığımı zannederek her banyoda yumuşamışken ponzalıyordum topuklarımı.Hiç de faydasını görmüyorum diyodum...Ne krem kullandıysam da nafile..Ben de artık banyodan önce olanı denerim.....Teşekkürler bilgi için....
canım kendini helak edene kadar törpüleme ..zaten bir süre sonra farkı göreceksin..benim artık pek fazla sıkıntım kalmadığı için topuklarımla ilgili birkaç banyoda bir yapıyorum ama her akşam nemlendiricimi sürüyorum mutlaka..istersen bir süre her banyodan önce yap ve ayakların kurumadan nemlendiricini sürmeye devam et..canım az önce kuru törpüledim ayağımı akşama doğru duştan sonra nemlendirici sürücem... bu törpüyü iyice ölü deri yok olana kadarmı yapıcaz ayaklarımın altında hafif yanma var çünki şuanda çokmu zorladım acaba... bide ne kadar sürede bi yapıyosun bilgi verirsen sevinirim canım...
canım kremimi sürdüm çorabımı giydim şimdilik harika görünüyolar inşallah hep böyle kalır... bi kaç gün sonra tekrar bildiririm sonuçları:))
uzun zamandır böyle görünmüyodu ayaklarım valla.. banyodan sonra ponzayla ovuyodum ona rağmen yinede böyle olmuyodu sirkeli su filan hepsini denedim bende ayyy inşallah hayal kırıklığına uğramam yaa çook teşekkürler canım paylaştığın için ilerki günlerde daha iyi olucak diyosun sana güveniyorumma.s.a.s.a.s.
Topuklarımız çatlıyorsa ne yapmalıyız? - UZMAN TV
bu videoda bu konu ile ilgili uzmanın görüşleri var kızlar.
evet canım malesef yanlış bildiklerimiz doğru,doğru bildiklerimizde yanlış olabiliyormuş demek ki...yasakkelimehmm ben de daha önce bir kere banyodan evvel yapmıştım ama annem yara edersin diye korkutmuştu sonuçtan memnun kalmıştım ama bir daha yapmamıştım demek doğrusu buymuş CADIARZU bundan sonra böyle yaparım teşekkürler a.s.
bende bunların hepsini yapıyorduma ma işte çoğunlukta olduğu gibi ters uyguluyordum bunuda denicem teşekkür ederim paylaşımın için
Sonuçta kese yaptırmadan önce hamamda da yumuşatıyoruz cildimizi şimdi bu mantıkla keseyide kuru kuru yaptırmamız lazım malum orda da ölü deriyi atıyoruz.Ben ayaklarıma hayatım boyunca bir kere bile törpü sürmedim sadece ayda bir ayak peelingi yaptım ölü deriyi atmak için.Şu an topuklarımda ne bir sertlik ne bir çatlak hiçbirşey yok.Zararın neresinden dönülse kardır eğer yapıyorsanız hemen törpü alışkanlığınızı bırakın.