bende acemiperiye katılıyorum yumuşatmadan törpülemek tahriş eder diye düşünüyorum...bizi aydınlatabilirmisin kadisim?????
İsveç Ayak Sağlığı Merkezi'nde de kuru olarak topukları törpülüyorlar bir zararı olsa onlar yapmaz herhalde?CADIARZU
Hayır canım tahriş etmiyor biraz zor oluyor ilk başta.a.s.
ancak bir kaç kez yaptıktan sonra ayaklarda bu duruma alışıyor ama banyo sonrası bir nemlendirici kullanmayı ihmal etmeyin..şutarafagitti
ben çalışan ve yazın sandalet giymeyi çok seven bir bayan olarak yıllardır bu yöntemi deniyorum ve sonuç mükemmel.yerimseniben
bir deneyin yararını göreceksiniz...:hooray:
ponza taşı ile yapıyoruz değil mi? çubuk şeklinde olanlardan alyım da deneyeyim
canım ben hepsi ile yaptım ancak çubuk şeklinde olan ve daha tırtıklı olan işe yarıyor..rende şeklinde olanı tavsiye etmem..kaydirigubbakcemile5
Ancak sen hepsini deneyebilirsin istersen..hihoyyyt
memnun kalacağına eminim...kaydirigubbakcemile2
bende tam tersini yapıyodummmmm
tamam tavsiyene uyarım a.s.
Topuklarımız çatlıyorsa ne yapmalıyız? - UZMAN TV
bu videoda bu konu ile ilgili uzmanın görüşleri var kızlar.
bekliyorum canım...birde sen dene ve sonucu bizimle paylaş lütfen...a.s.bende denicem canım mutlaka sonucunu yazarım buraya...
tatlım ayak rendesini kullanmanı tavsiye etmem..ponza taşı ya da eczanelerde satılan v ile başlayan bir markanın topuk törpüsü var ondan alırsan memnun kalacağını düşünüyorum...markayı yazamıyorum ikaz alabilirim..ama bilindik bir marka tarağı fırçası filan vaar hani... yerimsenibendenicem bu aralar bende bundan dertliyim yapıcam yaz geldi ayaklar foraaaaa
kızlar ayak rendesi oluo ya onlardan yapsak olmazmı
Topuklarımız çatlıyorsa ne yapmalıyız? - UZMAN TV
bu videoda bu konu ile ilgili uzmanın görüşleri var kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?