• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklarnz banyodan nce trpleyin...

kathy

DOPAMİN DETOKSUNDAYIM AZ YAZ 💅
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.068
358
363
Arkadaşlar yıllarca topuk çatlağı problemi yaşadığım için denemediğim şey kalmadı.. burada verilen formüllerin herbirini defalarca tecrübe ettim..Ancak biryerde okudum topukları banyodan önce törpülemek en iyi yöntemmiş..a.s
şöyle ki;banyodan sonra iyice yumuşayan topuklarınıza ilk anda yapılan törpü çok iyi geliyor ancak vücut savunma mekanizmasını hemen devreye sokarak bir daha ki sefere daha sert topuklara sahip olmanızı sağlıyor..Bunun için banyodan önce topuklarınızı törpüleyin ve banyodan sonra nemlendirici bir krem ile ayaklarınızın bakımını yapın..
Arkadaşlar mutlaka deneyin aradaki farkı göreceksiniz..:lepi:

Son düzenleme:
Arkadaşlar deneyen oldu mu...??

banyodan önce törpü mü tahiş etmez mi yumuşatmadan mı törpüleyeceğiz?

bende acemiperiye katılıyorum yumuşatmadan törpülemek tahriş eder diye düşünüyorum...bizi aydınlatabilirmisin kadisim?????

ısveç Ayak Sağlığı Merkezi'nde de kuru olarak topukları törpülüyorlar bir zararı olsa onlar yapmaz herhalde?CADIARZU

bende acemiperiye katılıyorum yumuşatmadan törpülemek tahriş eder diye düşünüyorum...bizi aydınlatabilirmisin kadisim?????

Hayır canım tahriş etmiyor biraz zor oluyor ilk başta.a.s.
ancak bir kaç kez yaptıktan sonra ayaklarda bu duruma alışıyor ama banyo sonrası bir nemlendirici kullanmayı ihmal etmeyin..şutarafagitti
ben çalışan ve yazın sandalet giymeyi çok seven bir bayan olarak yıllardır bu yöntemi deniyorum ve sonuç mükemmel.yerimseniben
bir deneyin yararını göreceksiniz...:hooray:

İsveç Ayak Sağlığı Merkezi'nde de kuru olarak topukları törpülüyorlar bir zararı olsa onlar yapmaz herhalde?CADIARZU

evet canım kesinlikle sana katılıyorum ancak biz bayanlar hemen sonuç almak istediğimiz için en kolay ve daha az zaman alan yöntemlere başvuruyoruz..sırnaşık şey

kolay iş...zor değil..banyodan önce sevgili ayakkalara 5 dakka zaman sadece..sonuç mükemmel..bende aynı yöntemi deniyorum..başarılı.

Hayır canım tahriş etmiyor biraz zor oluyor ilk başta.a.s.
ancak bir kaç kez yaptıktan sonra ayaklarda bu duruma alışıyor ama banyo sonrası bir nemlendirici kullanmayı ihmal etmeyin..şutarafagitti
ben çalışan ve yazın sandalet giymeyi çok seven bir bayan olarak yıllardır bu yöntemi deniyorum ve sonuç mükemmel.yerimseniben
bir deneyin yararını göreceksiniz...:hooray:

ponza taşı ile yapıyoruz değil mi? çubuk şeklinde olanlardan alyım da deneyeyim

ponza taşı ile yapıyoruz değil mi? çubuk şeklinde olanlardan alyım da deneyeyim

canım ben hepsi ile yaptım ancak çubuk şeklinde olan ve daha tırtıklı olan işe yarıyor..rende şeklinde olanı tavsiye etmem..kaydirigubbakcemile5
Ancak sen hepsini deneyebilirsin istersen..hihoyyyt
memnun kalacağına eminim...kaydirigubbakcemile2

canım ben hepsi ile yaptım ancak çubuk şeklinde olan ve daha tırtıklı olan işe yarıyor..rende şeklinde olanı tavsiye etmem..kaydirigubbakcemile5
Ancak sen hepsini deneyebilirsin istersen..hihoyyyt
memnun kalacağına eminim...kaydirigubbakcemile2

tamam tavsiyene uyarım a.s.

denicem bu aralar bende bundan dertliyim yapıcam yaz geldi ayaklar foraaaaa

kızlar ayak rendesi oluo ya onlardan yapsak olmazmı

bende denicem canım mutlaka sonucunu yazarım buraya...
bekliyorum canım...birde sen dene ve sonucu bizimle paylaş lütfen...a.s.
denicem bu aralar bende bundan dertliyim yapıcam yaz geldi ayaklar foraaaaa

kızlar ayak rendesi oluo ya onlardan yapsak olmazmı
tatlım ayak rendesini kullanmanı tavsiye etmem..ponza taşı ya da eczanelerde satılan v ile başlayan bir markanın topuk törpüsü var ondan alırsan memnun kalacağını düşünüyorum...markayı yazamıyorum ikaz alabilirim..ama bilindik bir marka tarağı fırçası filan vaar hani... yerimseniben
Topuklarımız çatlıyorsa ne yapmalıyız? - UZMAN TV
bu videoda bu konu ile ilgili uzmanın görüşleri var kızlar.

teşekkürler canım faydalı oldu bir uzmanın dilinden duymak ...vereliniortak
demekki banyodan sonra yapılan törpü sağlıklı deriye de zarar veriyor ve sonra daha sert topuklara sahip oluyormuşuz...fisfisfis

Back