Link varmı :)Topuklar için silikon çoraplar var denedin mi adini hatırlamıyorum da ben bı düşük yaptım bebeği kaybettiğini fark etmediğimiz için bir aydan fazla tasimisim öyle sistim ödem yaptım ki topujlarim.catladi hep kanadı ödem indikten sonra ne yapsam çözemedim aylarca basamadim doktor kremleri falan iyi gelemdi, o silikon şeylerden aldım nemlendirip giyip yatıyorum sabaha pamuk oluyor üç kere yaptım sanırım son oldu daha uğraşmadım
Baktım adina yorumu düzenledim kacirmissinLink varmı :)
Bende şuan bisey yokta anneme alayım krem sürünce giysin madem daha etkiliyse . Yazın terlik giyiyor topukları hep catlıyor anacağzımınBaktım adina yorumu düzenledim kacirmissinslikon topuk çorabı adı sana uyani seç inşallah seninde işini görür
Ah kurban olurum annelerin genelinde var sanırım benimki de öyledir, inşallah şifa olur annecigine, tam corap hali de var da çok bunaltıcı geldi bana yatarken rahatsiz ediyor, yarım topuk hali daha iyi bı göz at bakalım hangisini rahat kullanabilirBende şuan bisey yokta anneme alayım krem sürünce giysin madem daha etkiliyse . Yazın terlik giyiyor topukları hep catlıyor anacağzımın
hemencecik çıktı birsürü seçenek bakcam inşallah teşekkür ederim . Tüm terletir yapamaz menopozlu anca yarım alcam tv karşısında otururken takacakAh kurban olurum annelerin genelinde var sanırım benimki de öyledir, inşallah şifa olur annecigine, tam corap hali de var da çok bunaltıcı geldi bana yatarken rahatsiz ediyor, yarım topuk hali daha iyi bı göz at bakalım hangisini rahat kullanabilir
O zaman yarım en mantıklı seçim, giyince rahat yürünmüyor dinlenirken kullansın, sonra bana ne buldun diye kizabilir, nereden bildiğimi tahmin edebilirsinhemencecik çıktı birsürü seçenek bakcam inşallah teşekkür ederim . Tüm terletir yapamaz menopozlu anca yarım alcam tv karşısında otururken takacak
Anlaşıldı efenimO zaman yarım en mantıklı seçim, giyince rahat yürünmüyor dinlenirken kullansın, sonra bana ne buldun diye kizabilir, nereden bildiğimi tahmin edebilirsin
Aaa bunu duymadım hemen bakıyorum çok teşekkür ederimTopuklar için silikon çoraplar var denedin mi adini hatırlamıyorum da ben bı düşük yaptım bebeği kaybettiğini fark etmediğimiz için bir aydan fazla tasimisim öyle sistim ödem yaptım ki balon oldum, topujlarim.catladi hep kanadı ödem indikten sonra, ne yapsam çözemedim aylarca basamadim doktor kremleri falan iyi gelemdi, o silikon şeylerden aldım nemlendirip giyip yatıyorum sabaha pamuk oluyor üç kere yaptım sanırım son oldu daha uğraşmadım
Senin için baktım şimdi slikon topuk çorabı yada ayak çorabı diye geçiyor, ben yarım topuk olanlardan almıştım
Ayak bakimina gidin bazen derin bakima ihtiyac oluyorBen topuklarımdan mağdurum ne yaptıysam düzelmedi
Sürekli törpü yapıyorum çorap krem yokmu başka çaresi
Ben de bu kremi aldım ben de aşırı rahatladım. Gerçekten vazelin gibi bunu sur çorap giy yumuşak oluyor ayakların.Clasy Care Çatlak Onarıcı Krem Crack Repair 100 ml Fiyatı - Trendyol
Clasy Care Clasy Krem Crack Repair Cream - Ayak Ve Topuk Çatlak Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Annem bununla çok rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?