- 30 Temmuz 2013
- 28
- 3
- 8
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
bende ayak mantarı topuk sertleşmesi için farmasinin ayak bakım kremi ve peelingini tavsiye ederim bir bakıp inceleyin derim şubat kataloğunda 111. sayfada farmasi.com.tr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elektronik ayak törpüleri kullanan oldu mu. Merak ediyorum ancak sadece denemek için almak istemiyorum 70 liraydı en son
kesinlikle deneyeceğim çok mantıklı geldi.Sonuçta yarılan kısımlar bakteriyede müsait hale geliyor bakterilerde zamanla mantar ve kaşıntıya sebep oluyor sirkeninde mikrop kırcı özelliği var..hemen bu gün denemeye başlıyacağım ..bi leğene ılık su dolduruyorum sonra içine sirke (evde elma sirkesi vardı ben onu kullanıyorum) sirke döküyorum bi miktar. sonra ayaklarımı bunda yarım saat civarı tv izlerken bekletiyorum. sonra ponzyla yavaş yavaş ovuyorum ve harika çıkartıyor, uzun sürede tekrarlamıyor o sertlik. hem tırnak dibindeki etleri de hemen o anda o suda temizleyin, işte size süper pedikür :))) ben ayda bir yapıyorum. öyle uğraşamam krem çorap ilaç vs.....
bende kullanıyorum bu kremi çok faydasını gördüm,Ya rosmannda bi krem var muthis bisey onu kullaninca duzeliyor ayaklarim adi da fuss wohl olmasi lazim. Dandiktir ucuz da alim bi bakim dedim topuk catlagim vardi her dusta ovup kremi surup corap giyip yattim 2 haftada yumusacik oldu
selam,
topuk çatlağı için bir önerim var haftada bir kere susuz şekilde törpülemek ve üre olan bir krem ile sabah akşam kullanıldığı zaman çok işe yarıyor. özellikle ispanya markası neusc-pies ürünü içindeki karite ile topuklardaki çatlağı birleştirdi. ayak sorunları çok fazla var onun için her yolu denedim. en son bu konuda bilgili ankaradaki podiatriste gidince bana yardımcı oldu.