- Konu Sahibi defne/oxgxuz
geçen de okumustum burdada vazelın ve asiprini ben sadece kremledim sonrak alın yünlü çorap giydim yumusacık oldu ama onu arada havalandırmak lazm çünkü parmak araları mantar olabilir.dikkat etmek gerekır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yere çıplak ayakla&çorapla bastığınız sürece devam eder. Ayağınızdan terliği hiç eksik etmeyin, göreceksiniz yumuşacık pembe pembe topuklarınız olacak, bakıma gerek bile kalmayacak.
bi leğene ılık su dolduruyorum sonra içine sirke (evde elma sirkesi vardı ben onu kullanıyorum) sirke döküyorum bi miktar. sonra ayaklarımı bunda yarım saat civarı tv izlerken bekletiyorum. sonra ponzyla yavaş yavaş ovuyorum ve harika çıkartıyor, uzun sürede tekrarlamıyor o sertlik. hem tırnak dibindeki etleri de hemen o anda o suda temizleyin, işte size süper pedikür :))) ben ayda bir yapıyorum. öyle uğraşamam krem çorap ilaç vs.....
ponza tasi onermem sonra deri tekrar kalınlasiyor. peeling ardından ayaklarınızı iyice kurutun, vazelin ya da herhangi bir nemlendirici kremi iyice yedirip 5-10 dk sonra pamuklu corapla yatın. gündelikte kaliteli coraplar topugu sertleştirmiyor genelde buna dikkat etmenizi tavsiye ederim. her banyodan sonra ayakbakımınızı ihmal etmezseniz sorun yaşamazsınız sengözlerimebaksanab
ben lapitak marka ayak bakım kremi kullanıyorum.. Yanılmıyorsam kuaförlerde satılıyor yalnızca. 20-25 tl civari birşey olmalı. ayak tabanınız demir bile olsa, pamuk gibi yumuşatacak bir krem emin olabilirsiniz. :)
Ben de bir çok ayak kremı kullandım ama gerçekten en güzeli lapidak.alkisalkisalkis Önceleri bende kuaforden aldım 25 Tl Çok üzgünüm çoook ye ama sonradan farkettim ki aynı urun 5 TLdelikafadulden magazalarda. Kuaför yerine bujuterilere bakın arkadaşlar..
desene kazıklandık, öğrendiğim iyi oldu ama teşekkürler mumy