Evet 2022 mayıs ayından beri çıkıyor topuk kanını aldıkdan sonra eğer öyle birşey varsa 40 gün içinde arıyorlarAnneler topuk kanlarinizda sma çıkan varmı ben ve eşim tasiyiciyiz bebeğim için gen testi de yaptiricam am topuk kanında çıkıyor mu lütfen yanitlayiniz
Bize kan sonuçları 7 ay sonra söylendi akraba değiliz bize kötü sonuç olmadıkça haber verilmez dendi 7 ay geç söylemesini bizde beklemiyordukSiz ve eşiniz akraba misiniz?
Umarım bebekte bir şey yoktur. Keşke risk almak yerine tüp bebekle gen ayıklayıp bebek işine girişseydiniz
Umarım böyle bir şey yokturBize kan sonuçları 7 ay sonra söylendi akraba değiliz bize kötü sonuç olmadıkça haber verilmez dendi 7 ay geç söylemesini bizde beklemiyorduk
Teskkur ederimUmarım böyle bir şey yoktur(
Cevabi yazın mutlaka, dua edicem size
Topuk kani sonuclari 3 ila 4 hafta arasinda cikiyor, aileye bildirilmesi gereken bir sorun yok ise bildirim yapilmiyor.
Kan verdikten 1 ay kadar sonra il saglik mudurlugunu ararsaniz, sonucu açıklıyorlhastahnedeki topuk kanı için mi geçerli sağlık o
Çok teşekkür ederim cevap için sagolunHastanede ve saglik ocaginda alinan topuk kani (ikisinde birden alinmasina gerek yoktu bu arada) il saglik mudurlugune gider.
Bu topuk kanini Saglik Bakanligi aliyor yani doğurdugunuz hastane ya da aile hekimliginizin hizmeti degil, onlar sadece aracilik ediyor diye dusunun.
Kizimda da 2 aylikken topuk kaninda cikan bir hastalik arastirilmisti (kistik fibrozis), doktoru topuk kanini sordurmustu. Arayarak sonuc ogrenilebildigini bu sekilde ogrenmistim.
Bizim hastanede alınan topuk kanında bakmamislardı sağlık ocağı arayıp topuk kanı istedi tekrar bizim özel hastaneydi bu arada ona göre bence sizde bi araştırınHastanedeki topuk kanı için mi geverli sağlık ocağındaki için mi geçerli bebeğim tam 33 günlük
Topuk kanında sma da bakılıyor artık diye biliyorum mutlaka aile hekiminize sorun. Bebeğiniz 33 günlükse zaten sonuçları mutlaka çıkmıştır, olumsuz bir şey olsa bilgi verirlerdi diyeceğim ama taşıyıcı olduğunuzu söylememişler. Siz teyit edin mutlakaAnneler topuk kanlarinizda sma çıkan varmı ben ve eşim tasiyiciyiz bebeğim için gen testi de yaptiricam am topuk kanında çıkıyor mu lütfen yanitlayiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?