• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim? Birşey anlamadım bu işten:(

bence de bir iki gün sonra tekrar kan testi yaptırmalısınız ama hastanede yaptırmayın derim ben gerçekten stresli sıraa bekle kalabalık koku fallan sinir bozuyor. sağlık ocakları daha rahat geliyo bana ertesi gün çıkıyo ama olsun.. hayırlısı olur inşallah hakkınızda..

Arkadaslar ikinci testim de 1545 cikti, maşallah, maşallah, maşallah!
Doktorum Pazartesi çıkan 627 nin iki günde çok iyi arttığını inşallah böyle devam ederse Cumartesi
Keseyi görebileceğini söyledi ama bu kez haftaya Pazartesi'ni beklemeye karar verdim, Cumartesi göremezse pazartesi tekrar gelin diyecek ve bana pazar gunü yine bitmek bilmeyecek...

Kesinlikle gebesin arkadaşım!! Kan testi kesin sonucu söyleyecektir zaten de sen belirgin olarak ikinci çizgiyi gördüğünü söyleyebiliyorsan rahatlıkla hamileyim diyebilirsin:)

Benden sana tavsiye kan testini bir kez yapmakla kalma birkaç kez tekrarlat zaten doktorun da seni yönlendirecektir, değerlerin düzenli olarak yükseliyorsa kalp atışlarını dinleyeceğin günü merakla bekleyebilirsin:)

Hayırlı olur inşallah:)

Evet 5 haftalık hamileyim =)) beta hcg' mi yaptrdım =)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ..

canım dış gebelik belirtilerinin en büyüğü çok aşırı sancı ve kahverengi lekelenme başından dışgebelik geçmiş biri olarak diyorum Allah kimseye yaşatmasın senin bahsettiğin normal gebelik belirtileri gözün aydın Allah tamamına erdirsin tatlım içini ferah tut.

Cok saol, ilgin için..

Az önce doktor randevumdan geldim, çok şükür kese göründü:)

Değerlerim normal olduğundan ve doktorum erkek olduğu ve vajinal bakmasına pek sıcak bakmadığım için 8 haftaya kadar gitmemeye karar verdik doktorumla..İnşallah 8. haftasına gün verdi doktorum o gün de kesemizde embriyomuzu görür, kalp atışlarını duyarız inş..

Duygu ve tecrübelerini paylaşan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

Cok saol, ilgin için..

Az önce doktor randevumdan geldim, çok şükür kese göründü:)

Değerlerim normal olduğundan ve doktorum erkek olduğu ve vajinal bakmasına pek sıcak bakmadığım için 8 haftaya kadar gitmemeye karar verdik doktorumla..İnşallah 8. haftasına gün verdi doktorum o gün de kesemizde embriyomuzu görür, kalp atışlarını duyarız inş..

Duygu ve tecrübelerini paylaşan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

topiği yeni gördüm okudum.
durumuna çok sevindim inşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsın.. :)

herşey çok güzel olur senin için herkes içinde :)

merabalar... 8 ay doığum kontrol ilacı kullandım.iki ay önce bırakmıştım.arkadaşım ben de bugün doktora gittim.doktor sende kist var kesede bişey gözükmüyor deyip kestirip attı.bi zahmet kan testi istedi.beta hcg 471 çıktı benimde.sonuçlar yarına kadığı için ben de gösteremedim.ben de bir aydır evde yapılan gebelik testlerinden yapıyordum en son bir hafta önce çok silik bi şekilde görmüştüm.bugün yaptım iki çizgi biranda çıkıverdi:52: ama biliyorum ki yani sanıyorum bu hamilelik en fazla 15 günlük.en sonki adetim geçen ayın 15inde bitti dünde yenisini olmam lazımdı.acaba benim değerlerim normal mi ? bu kadar yüksek olması neden?:emir_bebek:

merabalar... 8 ay doığum kontrol ilacı kullandım.iki ay önce bırakmıştım.arkadaşım ben de bugün doktora gittim.doktor sende kist var kesede bişey gözükmüyor deyip kestirip attı.bi zahmet kan testi istedi.beta hcg 471 çıktı benimde.sonuçlar yarına kadığı için ben de gösteremedim.ben de bir aydır evde yapılan gebelik testlerinden yapıyordum en son bir hafta önce çok silik bi şekilde görmüştüm.bugün yaptım iki çizgi biranda çıkıverdi:52: ama biliyorum ki yani sanıyorum bu hamilelik en fazla 15 günlük.en sonki adetim geçen ayın 15inde bitti dünde yenisini olmam lazımdı.acaba benim değerlerim normal mi ? bu kadar yüksek olması neden?:emir_bebek:

Beta HCG'n iken nasıl oluyor da keseyi görebiliyor, üstelik keseyi gördü her nasılsa diyelim, peki nasıl oluyor da kesede bebek yok diyor analayamadım, henüz değerin 1000i dahi geçmemişken saydığın kontrolleri yapmış analayamadım! İdrar testinde dahi çıkan bir ikinci çizgi var ve tahmin ettiğin gibi çok yeni bir hamilelik, yaklaşık bir hafta daha beklemen gerek ki kesen görünsün, bebek içinm ise yine beklemen gerek arkadaşım, bana kalırsa doktorunu değiştirmende ve iki gün sonra yeniden Beta HCG yaptırıp in ikiye katlayıp katlamadığını bir doktora değerlendirtmen lazım ...

Ama hamilesin arkadaşım hayırlı olsun:)

Beta HCG'n 471 iken nasıl oluyor da keseyi görebiliyor, üstelik keseyi gördü her nasılsa diyelim, peki nasıl oluyor da kesede bebek yok diyor aalayamadım, henüz değerin 1000i dahi geçmemişken saydığın kontrolleri nasıl yapmış anlayamadım! İdrar testinde dahi çıkan bir ikinci çizgi var ve tahmin ettiğin gibi çok yeni bir hamilelik, yaklaşık bir hafta daha beklemen gerek ki kesen görünsün, bebek için ise yine beklemen gerek arkadaşım, bana kalırsa doktorunu değiştirmende ve iki gün sonra yeniden Beta HCG yaptırıp ikiye katlayıp katlamadığını bir doktora değerlendirtmen lazım ...

adetının bıtıs degıl ılk gelıs tarıhını baz alarak hesaplıycan hamıelleıgı degerın normal gec döllenme olmamaıs demekkı benımde adetım 3 gün gectıgınde 841 cıkmıstı sende normalde kıst varmıydı yenımı cıkmıs gelısmıs ultrason cıhazı olan baska bır dr.a gıt bence ama önce testını tekrarla 2gün sonra deger 1500 olunca kese görünür zaten öncesı dra gıtmene gerek yok senın 5 gün sonra falan 1500lere ulasması lazım yanı degerının haftaya pts falan dra gıtsen kese görünür artık
sudenurten senınde hamıleleıgın hayırlı olsun bır yazdıgıma tekı vermıstın daha öncesı burdan ama yanlıs anlamıstın dedıgımı trekrar tebrıkler:emir_bebek:

adetının bıtıs degıl ılk gelıs tarıhını baz alarak hesaplıycan hamıelleıgı degerın normal gec döllenme olmamaıs demekkı benımde adetım 3 gün gectıgınde 841 cıkmıstı sende normalde kıst varmıydı yenımı cıkmıs gelısmıs ultrason cıhazı olan baska bır dr.a gıt bence ama önce testını tekrarla 2gün sonra deger 1500 olunca kese görünür zaten öncesı dra gıtmene gerek yok senın 5 gün sonra falan 1500lere ulasması lazım yanı degerının haftaya pts falan dra gıtsen kese görünür artık
sudenurten senınde hamıleleıgın hayırlı olsun bır yazdıgıma tekı vermıstın daha öncesı burdan ama yanlıs anlamıstın dedıgımı trekrar tebrıkler:emir_bebek:

meraba sağolun... ilk geliş tarihi de 12sidir geçen ayın.. daha önce kist yoktu.önce doktor kendisi baktı sened kist var kesede de gözükmüyor dedi.sonra beni ultrason ve kan testi için geri yolladı.diğer ultrasonu çeken kese zaten gözükmez daha yeniyse dedi.bu kist de gebelikte oluşmuş olabilir dedi.bence de doktoru değiştirmem lazım.bi heyecanla gidiyoruz hamileyim diye surat beş karış sen de kist var diyor birden suratıma... bugün öğleden sonra sıra bulursaqm sonuçları bi göstericem sonra başka doktora giderim artık... boluda oturuyorum.pek bi seçeneğimiz de yok açıkçası... ben neyi yanlış anladığımı hatırlayamadım ama ... teşekkür ederim tebrik için ;)

Beta HCG'n 471 iken nasıl oluyor da keseyi görebiliyor, üstelik keseyi gördü her nasılsa diyelim, peki nasıl oluyor da kesede bebek yok diyor aalayamadım, henüz değerin 1000i dahi geçmemişken saydığın kontrolleri nasıl yapmış anlayamadım! İdrar testinde dahi çıkan bir ikinci çizgi var ve tahmin ettiğin gibi çok yeni bir hamilelik, yaklaşık bir hafta daha beklemen gerek ki kesen görünsün, bebek için ise yine beklemen gerek arkadaşım, bana kalırsa doktorunu değiştirmende ve iki gün sonra yeniden Beta HCG yaptırıp ikiye katlayıp katlamadığını bir doktora değerlendirtmen lazım ...

teşekkür ederim arkadaşım sağol... yani dediğin gibi keseyi nasıl görüyorsun bu kadarlıkken hadi gördün kesenin içini nasıl gördün be mübarek ...bugün sonuçları gösterdikten sonra doktoru değiştiririm artık... testi de br daha yaptırırım... üniversite hastanesine mi gitsem acaba... boluda da pek bi seçenek yok... bir doktoru söylüyorlar ama erkek doktora da gitmek istemiyorum :(

teşekkür ederim arkadaşım sağol... yani dediğin gibi keseyi nasıl görüyorsun bu kadarlıkken hadi gördün kesenin içini nasıl gördün be mübarek ...bugün sonuçları gösterdikten sonra doktoru değiştiririm artık... testi de br daha yaptırırım... üniversite hastanesine mi gitsem acaba... boluda da pek bi seçenek yok... bir doktoru söylüyorlar ama erkek doktora da gitmek istemiyorum :(

İçini ferah tutmalısın, benim hamileliğimi öğrenmemle birlikte doktorlardan ilki değerin düşük menopozluda bile olur bu değer dedi, diğeri (meğer hatalı yapılmış kan tahlili ve çok yüksek çıktı) yaptığı tahlille 155500 çıkınca dış gebelik var kese görülmüyor dedi, hamileliğimi öğrendiğim hafta 3 doktora gittim üçü de birbirinden beterdi, en sonunda 4. doktorum(her ne kadar erkek doktora gitmek istemesem de) erkekti ve memlekette iyi bilinen doktorlardan olduğu için gittim, ve cok memnunum rahatsız olacağım birseyle bile karsılasmadım doktorum ustten bakmak için hep bir hafta gec randevu veriyor ki bebek/ kese biraz daha geciksin hepsi bu kadar..

Emin olana dek doktorları gezmekten cekinme derim, güvenebileceğin doktorla karsılastıgında da onunla devam ettirmende fayda var..

İçini ferah tut, hakkında hayırlısı olsun inşallah...

meraba sağolun... ilk geliş tarihi de 12sidir geçen ayın.. daha önce kist yoktu.önce doktor kendisi baktı sened kist var kesede de gözükmüyor dedi.sonra beni ultrason ve kan testi için geri yolladı.diğer ultrasonu çeken kese zaten gözükmez daha yeniyse dedi.bu kist de gebelikte oluşmuş olabilir dedi.bence de doktoru değiştirmem lazım.bi heyecanla gidiyoruz hamileyim diye surat beş karış sen de kist var diyor birden suratıma... bugün öğleden sonra sıra bulursaqm sonuçları bi göstericem sonra başka doktora giderim artık... boluda oturuyorum.pek bi seçeneğimiz de yok açıkçası... ben neyi yanlış anladığımı hatırlayamadım ama ... teşekkür ederim tebrik için ;)

yok canım o yanlıs anladın kısmını sana degıl sudenurtene yazmıstım:)

arkadaşlar kantesti yaptırdım 0,100 çıktı sizce hamilemiyim reglim 2 gün geçti acıll cvpbekliyorumltfn

Merhabalar,

Eşimle yaklaşık 2 aydır ciddi ciddi bebek istiyoruz, o yüzden sadece sat'mi biliyorum, kac günde bir olduğumu maalesef bilemiyorum; SAT: 25 Haziran bu arada...

28. günümde kan testi yaptırdım HCG 11.49 çıktı, lab.la sadece telefonda görüşebildim ve bana iki gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söylediler..

İki günü geçirdim ve 3. gün tekrar test yaptırmadan evvel önceki testimi bir doktora göstereyim dedim ve doktor bana hamile olmadığımı net bir dille söyledi! Bana verilen test kağıdında dahi (Kadınlar:<5 )yazıyordu; ben de doktora üstü hamile değil miydi deyince menopozdaki kadınlarda bile çıkar bu sonuç dedi toplamda 1 dakika dahi konuşmadı benimle....

İçime sinmedi 3 TL lik bir idrar testi aldım ve ikinci çizgi silik de olsa çıktı; yani bakan herkes "burada bir ikinci çizgi var" der rahatlıkla..

Şimdi ben hamile miyim neyim? Başka bir rahatsızlıktan dün röntgen çekilmedim acilen çekilmem lazım onu dahi yaptıramadım ne olur biri bir şey söylesin'!!

Eski konulari hortlatmayin yaa saf gibi cevap yazdim ilk yazan kisiye. 2012 de yazmis sanirim anlamistir hamile olup olmadigini

Son düzenleme:
Back