• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk kanında kistik fibrozis

Masa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
2
0
1
29
Öncelikle buraya yazmamın sebebi kistik fibrozis ile ilgili yaşadıklarını buraya yazan arkadaşlara teşekkür etmektir benim bebeğimde de 2.ve 3.topuk kanında kistik fibrozis değeri yüksek çıktı tabi panikledik ve korktuk ki kendim hemsireyim işin içinde olmak bazen daha da korkutucu oluyo bebeğim sağlıklı bı bebek herhangi bi anormallik yok ama o testteki değerin anormalliği beni ve ailemi çok tedirgin etti hastaneden randevu alıp bekledik ama o kısacık süreçte çok uzun geldi bize ter testi sonucumuz negatif yani 13 çıktı bu siteye bu konu ile ilgili yazılanları okumak bizi çok rahatlattı o yüzden ben de yazmak istedim bizim ikinci topuk kanı değerimiz 130 üçüncü topuk kanı değerimiz 102 çıkmıştı neyse ki ter testimiz negatif değer cikti herkese çok geçmiş olsun ve buraya deneyimlerini yazan herkesten de Allah razı olsun beni burada yazilanlari okumak rahatlattı Allah evlatlarımıza sağlıklı huzurlu uzun ömür versin

Kaka testi de yapıldı mı acaba. Bizimde öyle şuan ilk test 112 ikinci test 86 çok endişeliyim 2 hafta sonraya ter testi randevusu verildi bebek küçük diye. Bizim de negatif çıkar mı değerler düşüşte çünkü 😞 çok korkuyorum sürekli endişe hali bebeğime sütüm yetmeyecek stresten

Bizim topuk kanında çıkmadı ama bi kaç belirtisi var diye ter testi yapacaklarmış. Topukta çıkmayıp da sonradan ter testinde bu Hastalık çıkar mı bilginiz var mı

Buraya da yazayım çok şükür bebeğimde kistik fibrozis çıkmadı doktorlar bi kac belirti olduğunda aklımızda kalmasın diye yapıyolar sanırım ter testini ama ben öldüm öldüm dirildim Allahım kimsenin başına vermesin inşallah 🙏

herkese merhabalar 2 haftadır burada ki yazıları okuyorum çünkü bebeğim 27 günlük 2 topuk kanı değeri 90 ve 83 çıktı. ter testi için dün gititk ama yeteri ter toplanamadı 15 gün sonraya randevu verdiler. biz cuma günü başka yerde yaptıracağız artık beklemeye gücümüz kalmadı. benim sormak istediğim bebekte hiçbir sıkıntı yok sindirim veya solunumda sadece alnından az da olsa tuz tadı geliyor. ter testi öncesi tuz tadı alınan bir bebeğin sonuçları düzgün çıkar mı daha önce tuz tadı alıp ter testi yaptıran var mı lütfen birşeyler yazın kafayı yemek üzereyim

herkese merhabalar 2 haftadır burada ki yazıları okuyorum çünkü bebeğim 27 günlük 2 topuk kanı değeri 90 ve 83 çıktı. ter testi için dün gititk ama yeteri ter toplanamadı 15 gün sonraya randevu verdiler. biz cuma günü başka yerde yaptıracağız artık beklemeye gücümüz kalmadı. benim sormak istediğim bebekte hiçbir sıkıntı yok sindirim veya solunumda sadece alnından az da olsa tuz tadı geliyor. ter testi öncesi tuz tadı alınan bir bebeğin sonuçları düzgün çıkar mı daha önce tuz tadı alıp ter testi yaptıran var mı lütfen birşeyler yazın kafayı yemek üzereyim
Sonucunuz ne çıktı acaba

Back