Topuk Kanı Veren Anneler...

action

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
244
3
96
Ankara
Arkadaşlar Merhaba bebeğim 24 günlük oldu doğduktan 5 gün sonra topuk kanı vermiştik ama dün tekrar aradılar kanı yetersiz almışlar ve bakılamamış tekrar verdik dün ama bebeğim çok ağladı canı çok yandı çok sinirlendim ilk seferinde yetersiz aldıkları için tabi ama kafama takıldı sizde de böyle sorun yaşayan oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..

canım zaten topuk kanını 2 kere alıyorlar. yetersiz diye değildir o. yanlış bilgi vermiş olabilirler. biz hastaneden çıkmadan almışlardı birde 1 ay içerisinde sağlık ocağına tekrar verin dediler. sağlık ocağıda artık 2 kere alınıyor dedi.

Canım ya gerçekten mi çok teşekkür ederim çok rahatladım şimdi ister istemez insan endişeleniyor 2 gündür tedirgin olmuştum..

canım bir hastaneden alıyorlar birde sağlık ocağından.Arayan yer hastanemiydi sağlık ocağımıydı? eğer hastaneden aradılarsa dedikleri gibi yetersiz almışlardırr
canları acıyor ama mecbur aldırıyoruzzz.......

Sağlık ocağından aradılar az alınmış bakılmamış bize bağlı olduğunuz içinde bize bildirdiler dediler.

canım endıselenme bızdende 5. gun hastaneden aldılar sonra 1 aylıkken saglık ocagından tekrar aldılar 2 kere alınıyor dedı hemsıreler bende cok uzulmustum ama ne yapalım bebıslerımızın saglıgı ıcın hersey

çok teşekkür ederim canım ya içime su serptiniz valla ne zormuş anne olmak herşey için endişeleniyor insan:)

Ben şimdiden eşimle anlaşma yapmaya çalışıyorum.. Bebeğimin topuğundan kan alınıpken ve aşıları yapılırken ben girmem.. dayanamam... sen gireceksin diyorum.. ama o bende dayanamam diyor.. ne yapsak yavf...

canım bızde esımle konusurdk ben gıremem sen gır ben tutamam kıyamam dıye ama bebegını kucagına aldıgında onu hıc bırakmak ıstemeyeceksın o durumdada yanında olmak ısteyeceksın emınım

Aa benim sadece hastanede aldılar. Sonra 4. gününde özel doktorumuza gittik. 15 gün dolmadan metobolizma tarama testi istedi. Tiroidden fenilketanüri ye kadar 170 hastalık tarandı. Sağlık ocağında vermedik. Sağlık ocağında ne bakılıyor???

benim bebişimin de sadece hastanede aldılar, benim bildiğim şayet 3. gün değil de daha erken yada daha geç alınırsa 2. defa isteyebiliyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…