• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları topuk kanı ile ilgili lütfen okuyun.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nisanim58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
30
0
86
Kahramanmaraş
kızım 2 kilo dogdu ve 2. gün topuk kanı alındı hastanede. bende 3. gün saglık ocagında aldırmaya gerek duymadım. şuan bir aylık ve hepatit aşısı için gittigimde hemşire topuk kanı aldı kızım çok ağlamaktan bayıldı.... doktora götürdüm normal bişey yok dedi. sizlerdende başına böyle bir durum gelen oldumu...

bayılmamıştır uyumuştur canım o..benim kızımda öyle olmuştu hatta biz Allah korusun kalbi filan durdu zannetmiştik.
topuklarından kan çıkarken bebekler hissetmezmiş.bize çocuk doktorumuz söyledi.
ensişe edilecek bir şey yok.korkma..

3 sene sağlık ocağında hekimlik yaptım birçok kez ben de topuk kanı aldım topuk kanı alınırken çocuğun topuğu sıkılır çocuk o yüzden ağlar iğne battığı için değil,sıkma işlemi bitince ağlama da durur.bayılmamıştır tekrar uyumuştur korkmaopuyorumnanaktan

Kızlar benimde 2 gün sonra bebeğim doğacak ve sağlık ocağı bana 3 gün sonra gel alalım dedi, hastanede alacaklar zaten sağlık ocağına gitmesem ne olur, lütfen bilgilendirin, bebeğim için en iyisini yapmak istiyorum.

ben hastanede verdiğim için ağlık ocağı almak için çok ısrar ettiysede müsade etmedim sonuçta iki tarafta aynı işlemi yapıyor ne gereği var bebeğimin canını acıtıyım boş yere ...

bende hastanede aldırdığım için sağlık ocağında izin vermedim kağıt imzaladım.sağlık ocağına gitmeyince eve geliyolarmış benim evi bulamadılar he he

alyamında doğunca hastanede aldılar birde sağlık ocagında aldılar ama simdiki aklım olsa izizn vermezdim cok agladı yavrum birde beceremediler 2 kere almak zorunda kaldılar boğacaktım walla...

Kızlar benimde 2 gün sonra bebeğim doğacak ve sağlık ocağı bana 3 gün sonra gel alalım dedi, hastanede alacaklar zaten sağlık ocağına gitmesem ne olur, lütfen bilgilendirin, bebeğim için en iyisini yapmak istiyorum.

canım mesajını geç farkettim.
bebegin dogmuştur heralde hayırlı olsun.
hastanede aldırdıysan saglık ocagında aldırmasanda olur bence. benim çocugumu ay sonra ısrarla aldı kanı ebe..mahvettiler. aglamaktan içi çıktı.
ama yinede sen bilirsin....

topuk kanı sandığınızdan çok daha önemli arkadaşlar.bizim ilki pozitif çıktı tekrar verdik yani üçüncüyü buyüzden çok araştırdım.bir saat ağlaması bir ömür için çok önemli buyüzden ihmal etmeyin.çok şükür tekrar alınanda negatifti.erken teşhis çok önemli

Back