• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk dikeni

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
31
Merhaba arkadaşlar benim annemin topuk dikeni var kırdırma işlemi yapıyoruz 3.seansta ama hala ağrısı oluyor ve günlük yaşamını etkilemeye başladı aranızda bu sorunu yaşayan ve üstesinden gelen varsa yorumdan ne yaptığını nasıl geçtiğini yazarsa sevinirim. Şimdiden cevap verip ilgilenenlere teşekkür ederim 🙏☺️

Topuk dikenini kırdırdıktan sonra ağrı devam etmiş ama birkaç ay sonra kendiliğinden tamamen geçmiş diye duydum bir akrabamdan..
Valla o durum bende de var hafif
Geçmiş olsun inşallah

Topuk dikenini kırdırdıktan sonra ağrı devam etmiş ama birkaç ay sonra kendiliğinden tamamen geçmiş diye duydum bir akrabamdan..
Valla o durum bende de var hafif
Geçmiş olsun inşallah
İnşallah annemde de geçer ağrı kesici kremler sürüyoruz buz tutuyoruz ama çok faydası olmuyor ağrısı azalmıyor çok.sizede çok geçmiş olsun inşallah sizinde erkenden geçer

İnşallah annemde de geçer ağrı kesici kremler sürüyoruz buz tutuyoruz ama çok faydası olmuyor ağrısı azalmıyor çok.sizede çok geçmiş olsun inşallah sizinde erkenden geçer
Anneniz nasıl oldu acaba eswt de alıyorum şuan ama dizlerim de başladı ağrımaya eswtden sonra

Back
X