• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk Çatlaklarına 2 gecede son

iraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
95
4
118
İzmir
yaz aylarının gelmesiyle çorapsız dolaştığımızdan olsa gerek, topuklarım hemen sertleşir, bir süre sonra çatlardı. Bir TV programında bepanthen (yanık kremi) önerildiğini duydum. Gece yatarken topuklarıma kremi sürdüm ve çorap giyip yattım. sabahleyin azaldığını ve 2. gün yok olduğunu gördüm.

basit ve ucuz bir yöntem. paylaşımın için sağol. bu sıcaklarda çorap giymek itici gelse bile 2-3gün için değer.

tabi her banyoda topuk taşıyla ovmak daha mantıklı ama toplum olarak tembeliz malum :))))

basit ve ucuz bir yöntem. paylaşımın için sağol. bu sıcaklarda çorap giymek itici gelse bile 2-3gün için değer.

tabi her banyoda topuk taşıyla ovmak daha mantıklı ama toplum olarak tembeliz malum :))))

ben de normalde topuk taşıyla dakikalarca törpü yapardım ya da pediküre giderdim, ama çatlaklar kapanmazdı. Bu krem çok yağlı olduğundan deriyi de yumuşatıyor.

bende denicem. ama bende madecassol var o da yanık kremi ve o da yağlı. hatta yanık kremi olarak daha etkili. bunda da işe yarar umarım :1:

Back